Победителката в „Ергенът“ с бурно любовно минало и куп пластична операции СНИМКИ

Най-възрастната участничка в „Ергенът“ грабва и сърцето, и пръстена, и победата във формата.

Става дума за Магдалена Томова. Варненката, която е с осем години по-голямо от Алек Младенов, печели третия сезон на шоуто, а информацията е потвърдена неволно дори от самите продуценти. Господари на ефира се натъкнаха на грандиозен гаф, който потвърждава победата на Маги още в пилотния епизод на предаване. На него се вижда как дама, облечена в булчинска рокля, върви сама Алекс, за да получи прословутия годежен пръстен. Въпреки че лицето й не се вижда, ръката й влиза в кадър, а на нея явно личи татуировка, каквато само Маги има.

Преди време в интернет се появиха снимки на Маги, на които тя все още няма пластични операции. От тях се вижда, че е  вложила хиляди левове за тунинг- уголемила е устните си, оперирала е носа, поставила е силиконови импланти в гърдите, но въпреки подобренията досега така и не е открила любовта.

За 36-годишната бивша носителка на титлата Мис Варна се твърди още, че имала бурно любовно минало. В медиите упорито се говори, че е била изгора на Слави Трифонов и Григор Димитров, пише „Ретро“.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *