Плеймейтки щурмуват Кан

Родни плеймейтки щурмуваха Кан, пише Телеграф. Нора Недкова, Михаела Стоичкова и Анна Мария Чернева отпрашиха за френската Ривиера, за да не пропуснат първото парти за откриването на световноизвестния кинофестивал. Мис Плеймейт Нора Недкова не пропусна да сподели, с феновете си пристигането си в Кан. Тя пусна видеоклип още с кацането на самолета.

Малко след това стана ясно, че с посрещането на моделката на френска земя се се заели именно така наречените Пиленца от Монако, а компания й прави не кой да е, а колежката й Михаела Стоичкова. Боби Манекена чакаше на летището нетърпеливо нашенките с луксозното си возило. „Добро утро от слънчев Кан, до мен е не кой да е, а именно небезизвестният Боби Манекена – Пилето от Монако, а сега сме на път да вземем другото малко Пиленце и после първа спирка моя хотел, за да се подготвим, защото довечера има голямо събитие – откриването на 77 издание на филмовия фестивал в Кан“, редеше моделката от предната седалка на луксозното возило на пиленцето, което се оказа тясно за багажа й, част от който беше заел задната седалка. Нора и Михаела пристигнаха на Ривиерата с общо четири куфара и два щранга за официалните им рокли.

Междувременно Анна Мария Чернева отлетя за Кан с нискотарифните авиолинии. Моделката качи снимка от летището и отбеляза дестинацията. Часове след това вече беше в компанията на Пиленцето Нина пред хотел “Карлтън“. Макар и всички да не споделиха обща снимка в социалните мрежи, Инстаграм ги издаде че са заедно, тъй като в края на вечерта всички дефилираха покрай червения килим. Все пак с най-голяма находка се похвалиха Пиленцата, които още първата вечер се снимаха с актрисата Жулиет Бинош.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *