Плеймейтка вдигна тайна сватба

Тайна сватба вдигна една от най-известните родни плеймейтки! Дилена Димитрова от Стара Загора, която стана първа подгласничка на Ася Капчикова в конкурса „Мис Плеймейт през 2015 година, реши да се обвърже официално с приятеля си. Изкусителната мадама криеше в тайна, че ще сложи брачна халка, но беше издадена от свои приятелки, които разпространиха кадри от сватбата в социалните мрежи.

Най-силно се набива на очи, че Дилена е със силно изрязана рокля,която разкрива не само дългите й бедра, но и огромните й гърди, които са буквално на показ пред гостите. Досега се знаеше, че Димитрова едва събира в пазвата си две гърди с по 500 кубика силикон, но предвид мащаба им може да е правила ново увеличение.

През годините Дилена беше спрягана за любовница на популярни български мъже, но нищо не беше категорично доказано, а сега е избрала спокойния семеен живот и верността към любимия си. Дни преди сватбата плеймейтката е направила моминско парти, като почти всички момичета на купона изглеждат като извадени от корици на списания. Компанията се е събрала в луксозна къща, а наздравиците с шампанско ca били едно от най-радостните събития на секси купона. Късмет!

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *