Пияна пловдивчанка обижда ченгета

Мъртвопияна пловдивчанка опита да нахлуе в Трето районно в Пловдив. В крайна сметка успяла да влезе, но в арестното помещение, пише „Марица“.

Жената била употребила солидно количество водка, като на връщане от работа, отишла до сградата на Трето районно в Пловдив. Там заявила на извършващата пропускателен режим в полицейското управление, че търси конкретно лице, което работило в управлението. Полицайката ѝ обяснила, че търсеният човек не работи в това полицейско управление. Това ядосало пияната пловдивчанка и тя настояла да извикат търсеното от нея лице.

Понеже била във видимо нетрезво състояние й било разпоредено да напусне управлението, но пловдивчанката на шише водка започнала да ругае служителката на полицията, като я нарекла „пикла“, заявила, че „за нищо не става“. След това подобни реплики
отправила и към оперативния дежурен в полицейското управление, нарекла го „идиот“ и го попитала дали е малоумен, а след това обидила с„пикла“ и друга служителка в управлението и ѝ показала среден пръст.

Когато на място пристигнал дежурният полицейски патрул, почерпената дама била задържана в арестното помещение на Трето РУ за 24 часа. Малко след ареста започнала да рита по вратата на помещението, да обижда и да крещи по адрес на служител на реда, като го нарекла „пикльо“, „гомнар“ и „мухльо“.

Пловдивчанката била прегледана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ. Медиците установили, че е здрава, но в нетрезво състояние. При извършена й проверка с дрегерсе установило, че е с 2,81 промила алкохол в кръвта.

Изправена пред съда, жената изразила съжаление и извинение за постъпката си. В крайна сметка магистратите ѝ наложили глоба в размер на 250 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *