Питат Лолита дали е с Гришо, тя мълчи

На същинска онлайн обсада е подложена Лолита Османова, откакто стана ясно, че май пак се е събрала с Григор Димитров. Рускинята е налазена от куп българи в социалните мрежи. Почти под всяка нейна публикация следват коментари от сънародници на Гришо. Всички те се интересуват дали двамата с най-добрия ни тенисист отново са заедно, пише България Днес. Родните фенове не пропускат и дните, в които Лолита пуска формата за въпроси в инстаграм. Там пак я атакуват по темата. На този етап Османова запазва пълно мълчание дали се е събрала с Димитров.

Рускинята бе в Индиън Уелс и Маями, където бяха последните два турнира на българина. Дори след отпадането на близките й приятели Даниил Медведев и Андрей Рубльов Лолита остана във Флорида. Преди това пък се забавлява в компанията на половинките им.

В деня на финала на Гришо с Яник Синер, Лолита се отбеляза от заведение в Маями. Там се наслаждаваше на сутрешното си кафе. Често бе и на комплекса, където се провежда турнирът, но така и не се показа на трибуните. Лолита леко открехна завесата около плановете за бъдещето. Тя бе попитана дали отново ще се върне в Дубай, където живя последните няколко месеца. „Ще се върна за ден-два, след което се прибирам в Монако“, заяви Османова.

Именно в княжеството е и следващият турнир на Григор. Димитров ще играе на „Мастърса“ от 7 до 14 април. Това е надпреварата, която е почти домашна за българина. От години той живее в Монако. Там започна и връзката му с Лолита. Двамата бяха заедно около две години, преди да се разделят през есента на 2022-ра заради Мадалина Геня. Аферата на Григор с нея приключи бързо. Сега всички очакват да разберат дали Димитров и Лолита наистина са си дали втори шанс, както сочат всички улики.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *