Пепи Еврото се спотайва в Белград

Скандалният бивш шеф на столичното следствие и главен герой в прокурорско-мафиотската афера „Осемте джуджета“ Петьо Петров – Еврото се е установил още миналата есен в Белград, научи „Уикенд“ от няколко независими един от друг източници.

Така се потвърди поредната новина на Narod.bg, че лобистът в Темида е жив, след като преди няколко месеца медиите разпространиха умишлено спуснатата партенка, че е умрял от инфаркт в Дубай…

Името на Пепи Еврото отново изплува след убийството на Мартин Нотариуса и последвалите разкрития, че е воювал с Божанов зарадизаграбените в съучастие с ликвидирания съдебен кадровик милиони левове и апетитни имоти в София и в Гърция.

Реклама

Пепи Еврото офейка от България на 1 юни м.г., в деня, в който Софийската районна прокуратура му повдигна две обвинения – че е принуждавал със заплахи различни лица да направят нещо против волята си, както и че без разрешение е използвал специални технически средства, предназначени за негласно събиране на информация. По тези обвинения показания като защитен свидетел е дал приближеният до Мартин Нотариуса адвокат Велимир Атанасов.

И до днес остава загадка как Пепи Еврото е съумял да избяга от България заедно с 5-годишния си син, който месец по-късно е върнат тайно в страната и предаден на бившата му жена Любена Павлова. Преди дни шефът на ГДБОП Явор Серафимов обяви в телевизионно интервю, че Петров е офейкал, използвайки чужди документи за самоличност. Серафимов разкри и друго – че към днешна дата Пепи Еврото живее в съседна държава на Балканите и че продължава да е издирвано лице чрез Интерпол и Шенгенската информационна система.

Пепи Еврото първоначално се укривал в Дубай, но жегите там не му понесли и след кратък престой в Емирството той се прехвърил в Турция, а впоследствие се установил в Белград. Разправят, че Петров живее в охранявана къща в престижния квартал „Дедине“ в сръбската столица и че негови приближени, сред които брат му Емил, често му гостували.

Твърди се, че Пепи Еврото, по подобие на Мартин Нотариуса, също има две ЕГН-та, като и че ползва легално издадена лична карта от България, само че на името на друг човек.

Малко след като Петьо Петров избяга от родното правосъдие се понесе упорит слух, че той е загинал от инфаркт. Твърди се, че Пепи Еврото сам е пуснал мълвата за смъртта си по подобие на героят на Тодор Колев от „Опасен чар“, само дето всички медии се вързаха на лъжата, оборена от Narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *