Пази, Боже! Емили Тротинетката подкара влак

Машинисти редовно канели скандалното блонди да се качва в локомотива

Невероятно, но факт: Емили Тротинетката… подкара влак, разбра „България Днес“.

„Беше много вдъхновяващо! Даде ми много кураж в живота и се гордея истински със себе си, че дори мога да карам и влак“, написа любимата на бившия културист и участник във „Фермата“ Тихомир Рангелов.

Скандалното блонди от Плевен е вторият човек в държавата ни, който е сядал на мястото на машиниста, макар и без бели ръкавици и без да има тапия или опит след цар Борис Трети. Цялата история е като оживяла илюстрация към хита на Петра „Командира на вагона“, остроумничат потребители в мрежата.

21-годишната Емили описва в детайли как е управлявала трена, но тъй като не притежава квалификация за подобна отговорна дейност, не споменава нито номера на композицията, нито линията, по която се е движел, нито имената на служителите на БДЖ, намиращи се по това време в кабината на локомотива. Не й липсва обаче самочувствие, и то завидно, в посочването на новия „командир на вагона“: „Ето кой ще кара влака – Емили“, написа тя.

Тротинетката обаче разкрива и нещо мегаскандално. „Редовно ми се случва, когато пътувам с влак в България, машинисти, които са ми фенове, да ми предлагат да се качвам в локомотива и да ми показват как се кара влакът“, твърди Емили.

Емили Тротинетката яха мощен мотор

По думите й наскоро тя приела поканата. „Позволиха ми да седна на мястото на помощник-машиниста и помагах в управлението на влака“, изфука се избраницата на ексатлета.

„Наистина чувството да управляваш такава машина и да возиш почти цяло село с хора отзад във вагоните е много яко и готино и в същото време си трябва много отговорност и внимание, защото машинистите носят отговорност за живота и здравето на пътниците във влака“, подчертава Тротинетката. Тя не крие, че да караш влак, е изключително сложно. „Много трудно е да управляваш влак, защото има много ръчки и бутони, към които трябва много внимателно да се подхожда. За мен беше чест за пореден път да помагам в управлението на влак и съм благодарна на машинистите от БДЖ-ПП, че ми се довериха за пореден път и ми позволиха да помагам в карането на влака!“, излива емоциите си Емили.

Следвайки хронологията на публичните атракции на блондинката, тя се прочу първо с фученето с тротинетка с над 100 км/ч, и то по оживени шосета и магистрали. През лятото на 2022-ра при поредната гонка с вятъра при пороен дъжд Тротинетката изхвърча от скутера си на Симеоновски шосе в София и по чудо се отърва след зрелищно търкаляне по асфалта и стопиране в мантинела само с огромно охлузване на задните части. След премеждието Емили пожела да смени тротинетката с мощния мотор, подарен й от Тихомир. Тя изкара с пълно шест теорията и кормуването в градски условия, но от КАТ отказали да й дадат книжка заради… цели шест психиатрични диагнози, възнегодува преди месец самото блонди. И сега търсачката на силни усещания е решила да се отдаде на приключение с още по-висока доза адреналин – каране на влак. Пред свои близки Емилито доверила, че щяла да изкара курсове за локомотивен машинист. „И този път вече ще ми дадат документ за правоуправление!“, настоявала Тротинетката.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *