Оправиха задницата на Гери-Никол в Мексико (Ето я след ремонта)

Оправиха задницата на Гери-Никол в Мексико. Не, не става въпрос за задния мост на автомобила й. Нито за другото, за което си мислите! Оказва се, че Яката дупара на попа си е направила пластична операция на дупето по време на 1-месечната си почивка в екзотичната страна, пише Intrigi.bg.

Изпълнителката на „Зодия Психо“ си е поставила импланти, за да изглежда по-пищна и от Ким Кардашиян.

Гери-Никол винаги е имала голямо дупе, но видът му не можеше да се мери с модерните тенденции в задния двор на холивудските звезди.

Това била и причината за продължителния воаяж на певицата в Мексико, където през последните години е меката на пластичната хирургия. Редица американски артисти предпочитат именно екзотичната страна за „ремонтни дейности“ не само заради по-ниските цени, но и заради качеството в изпълнението.

Добра работа са свършили мексиканските хирурзи и за родната поп дива, видя Intrigi.bg. Яката дупара показа новата си придобивка в Инатаграм и феновете веднага я поздравиха за стегнатия вид. Макар според някои да изглежда неестествено голяма и стегната, задницата на Гери-Никол определено заслужава аплодисменти.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *