Огромна ТРАГЕДИЯ сполетя Малина (Снимки)

Малина е загубила брат си, пише „България Днес“.

Неостаряващата попфолк дива била съсипана от мъка, въпреки че се опитвала да не издава скръбта си и публичните си тайни. Заради траура певицата отказала участия. Хора от най-близкото й обкръжение недоумяват откъде е намерила сили за голямото си телевизионни интервю наскоро.

Няма информация каква е причината за кончината на Савчо, когото Малина приживе наричаше „най-близкия ми човек“ и „любим брат“. Покойния мъж е роден 2 години по-рано от популярната си сестра и през годините винаги е бил до нея като неофициален импресарио, въпреки че развиваше собствен бизнес.

Певицата никога не пропускаше да честити рождения ден на брат си, публикуваше и техни  фотоси от семейни празненства. Мъката на Малина споделял нейният син Симеон, който също обожавал вуйчо си и години наред намирал в него мъжка опора и пример след развода на родителите си.

Малина с брат си

Приятелки на почернената гласовитка от Севлиево я съветвали да не оставя мъката да я погълна изцяло, защото около нея оставали хората, за които трябвало да се грижи и които я обичали безрезервно – нейните родители. Освен това имала любима професия, изкачила и едни от първите върховете на попфолка. Дружките я окуражавали още де стиска зъби и да си спомня щастливите мигове със Савчо, да пази живи паметта за него и да не забравя, че той й изпраща от един по-добър свят своята братска обич и подкрепа.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *