Новолуние в Риби: Изплатете дълговете си, забравете за старите си навици

На 10 март ни очаква новолуние в знака на Риби. Събитието носи шанс за промени, внасяне на свежест, подновяване. Ще бъдем вдъхновени, ще се потопим в дълбините на подсъзнанието си, ще анализираме нещата, ще мечтаем и може да решим да поемем по нов път. Ще изследваме емоциите си и ще се потопим в магията около нас. Сега е времето и да релаксираме.

Ето кои зодии ще бъдат най-повлияни от събитието и най-щастливи, според „Parade“.

Дева

Девите трябва да се подготвят да вземат някои важни решения. Скоро след новолунието ще настъпи и новата астрологична година. Това значи, че сега е моментът за завършване на определени цикли, справяне с различни стари проблеми и въпроси, разрешаване на загадки и достигане до точни заключения. Сега тези зодии ще могат да се излекуват, да напреднат, да минат на следващо ниво. Трябва да кажат сбогом на навиците, които им пречат, превръщат ги в жертви. Да спрат да слагат другите на пиедестал и да омаловажават себе си, постиженията си. Да прегърнат звездната енергия и да си позволят да блеснат!

свързани

Риби

Новолунието е в техния знак и не е изненада, че ще им се отрази силно. Ако Рибите скоро често са мечтаели, фантазирали са си относно това какви искат да бъдат и какво искат да им се случи, сега е времето да превърнат тези мечти и желания в реалност. Сега им е напомнено, че нищо, което си струва, не идва лесно в живота им. Трябва да изплатят дълговете си, да работят здраво и да се отдадат на своята цел, мисия, за да успеят. Важното е да помнят, че колкото повече вярват в мечтите си, толкова повече Вселената иска те да се сбъднат. Сега тези зодии излъчват магия, способни са да сътворят чудеса, вълшебници са. Нека работят усърдно и това ще им се отплати, информира teenproblem.net.

Водолей

Тези зодии трябва да се подготвят за много голяма промяна в живота си по време на новолунието в Риби. Те ще се отдадат на изследване на себе си, на вътрешния си свят. Време е да се изправят очи в очи с някои истини, потопени дълбоко в съзнанието им. Сега ще намерят сила да направят това. Водолеите ще станат наистина по-смели и могъщи, по-грациозни. Нека запомнят, че подсъзнанието не определя кои всъщност са те. Те самите определят какви са, кои искат да станат и какво може да се случи в бъдеще. Тези зодии сега трябва да повярват, че могат сами да оформят съдбата си, че имат тази сила.

Снимка: Pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *