Не е ли малко странно? Анита на Рачков стана дама на бала на брат си (ФОТО)

„Странно“ не е точната дума, която бихме използвали в този случай, но решихме да си наложим автоцензура… Бившата половинка на Димитър Рачков – Анита Димитрова, стана дама на абитуриентския бал на собствения си брат, пише Intrigi.bg.

„Извратено“ ли чухме? Вие го казахте!

Младоженката, която наскоро каза „Да“ на бостънския милионер Ник Стемпер и вече носи неговата фамилия, се завърна от сватбеното пътешествие заради бала на братчето си Даниел. „Още преди 3 години брат ми ме покани да съм му дама на бала и до днес изборът му остана същият, което ми носи чувства на щастие и благословеност“, похвали се самата Анита.

Новоизлюпената госпожа Стемпер подчерта, че с брат й винаги са имали много специална връзка, което обяснява и ексцентричния му избор за дама на бала. Или по-скоро напомня на древногръцка трагедия…

Другото обяснение е, че Даниел просто си няма гадже и е решил кака му да го отсрами. И в двата случая е меко казано странно и смотаняшко да сестра ти да ти е дама на бала.

Междувременно сватбеното пътешествие на Анита и Ник на Малдивите приключи и тъй като блондинката все още няма виза за Щатите, се прибра сама в България.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *