Ненчо Балабанов показа дъщеря си Алина (Фото)

Ненчо Балабанов най-сетне се престраши да покаже дъщеря си Алина в социалната мрежа. Момиченцето се появи на бял свят през ноември миналата година. Доскоро актьорът и водещ я криеше от любопитните погледи на почитателите си, но най-сетне се осмели да пусне семейна снимка с жена си Катрин Русева и бебето им по случай 1 юни – Деня на детето.

Ето какво коментира Ненчо в социалната мрежа: „Честит празник на всички деца! Нека създаваме моменти, на които да се радваме като деца , нека се любуваме на малките неща като деца , нека запазим детската радост в сърцата си и покажем на нашите деца, че този свят е пълен с приятни изненади и добри хора. Ние ще го направим още по-добър с добри дела ! И нека децата ни припомнят за по-първичните емоции, и нека ни накарат да забравим за прекалено високите летви, които си поставяме!”

Балабанов има и повод да почерпи. Синът му Богомил от първия брак тази година е абитуриент. „Гордея се с теб, Боги! Честито завършване! Нека пътят ти напред бъде осветен, усмихнат, успешен и щастлив. Обичам те!”, написа артистът във фейсбук. Първородният му наследник се занимава с рисуване и планира да се развива в тази посока. Ненчо е показвал някои от произведенията на момчето и картините му наистина са впечатляващи. „Много е артистичен, с чувство за хумор. Пее, рисува страхотно – последното го е наследил от майка си”, споделял е имитаторът на Бойко Борисов по адрес на порасналото си момче.

Младежът се разбирал отлично с мащехата си Катрин – настоящата жена на Ненчо. Радвал се и на сестричката си Алина, но много не му се занимавало с бебето. През изминалите месеци тийнейджърът имал доста ангажименти заради абитуриентския бал и кандидатстването в университет. Той искал да продължи да се занимава с изобразителното изкуство и да се запише в Художествената академия, затова залягал над подготовката за изпитите.

Водещият на „Сделка или не” е разделен с бившата си съпруга от почти 10 години, но днес поддържат добри отношения. Тя го поздравила за раждането на дъщеря му Алина и му пожелала всичко най-хубаво. Иначе Балабанов не крие, че след развода си е преживял тежък период, но отдавна всички неприятности са останали зад гърба му.

Актьорът не планираше пак да минава под венчило, но актуалната му любима промени изцяло представите му. Балабанов  ѝ предложи брак през лятото на 2022 г. в Гърция. Сватбата им се състоя в Несебър. На тържеството присъстваха много популярни личности от артистичните и музикалните среди.

Скоро след венчавката Русева и благоверният ѝ заминаха за Париж. Екскурзията беше подарък от техни приятели за сватбата. Истинският им меден месец обаче се състоя на Малдивите, където всъщност е зачената и дъщеря им Алина. Тогава артистът показа в социалната мрежа как са ги посрещнали при пристигането им на острова– всички гости получили рози, а тромпетист създал неповторима атмосфера с впечатляваща музика.

След завръщането си в България Катрин направила тест за бременност и установила, че носи дете в утробата си. Тя даде живот момиченце в началото на ноември. За разлика от Ненчо чаровната брюнетка няма други наследници. Тя силно копнеела за бебе и ето че мечтата ѝ вече е реалност.

Хубавицата е с 13 години по-млада от Балабанов, ала разликата във възрастта досега не е била пречка за тях. Русева няма общо с шоубизнеса – работи като търговски консултант в една от най-големите автомобилни компании. Любовта ѝ към колите се зародила още в детска възраст, когато започнала да колекционира списания на такава тематика. Сега обаче е в майчинство – за известно време е зарязала работата, за да се отдаде на дъщеря си.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *