Наталия Кобилкина се похвали с креватно постижение, на каквото и 20-годишни момичета ще завидят

40-годишната Наталия Кобилкина се похвали с креватно постижение, на каквото и много 20-годишни момичета не се радват. Рускинята твърди, че прави секс ежедневно, и то не по веднъж на ден. Тя издаде тази пикантна подробност от личния си живот, докато готвеше в „Хелс Китчън”.

Водещият шеф Виктор Ангелов на шега я попита дали готви вкъщи, а тя отговори, че поръчва храната си. „Поръчваш! Да има време за секс!”, продължи закачката топ готвачът от Нова тв. Наталия допълни, че я водят по ресторанти, но той, вероятно подучен от продуцентите, попита: „Колко пъти седмично ти се случват нещата?”.

„Не седмично, дневно трябва да питаме”, отговори Наталия с хитра усмивка. Очите на шеф Ангелов се разшириха, като чу отговора й. „Дано жена ми да не гледа този разговор!”, пожела си той и я подкани да му каже на ухо колко пъти дневно прави секс. Кобилкина му прошепна: „Два”, а готвачът почти извика: „700 пъти годишно? Ти не си човек! Ти си бог! Секс бог!”.

Някои зрители оцениха разговора като забавен, но заклетите фенове на кулинарното риалити се подразниха, защото той нямаше нищо общо с готвенето. В същото време е любопитно с кого Кобилкина прави секс два пъти дневно, след като е разведена, а досега не е споделила да има нова половинка.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *