Нападнаха новата Мис Плевен в нета

Малко след като Кристина Несторова бе избрана за новата носителка на титлата “Мис Плевен“ новината предизвика бурни реакции в интернет. Недоволни плевенчани започнаха да изливат гневни коментари един след друг, за да изразят недоволството си. Всички те в куп се питаха няма ли естествено красиви момичета, които да представят града им на „Мис България“.

„Поредната Мис Крокодил” написа потребител в мрежата. Последваха множество обидни квалификации по новата миска. „Плевен беше градът с най-красивите жени, какво стана, като видях победителката, останах в потрес“, пишат още в нета. Междувременно споровете в мрежата доведоха до нова клюка, а именно, че конкурсът бил нагласен. „Кристина и Мис Плевен 2020 са приятелки. И двете признаха, че живеят и учат заедно в София. Бившата миска довърши грима и косата й, да не са братовчедки?“, написа гневна дама.

Екип на „Телеграф“ се свърза лично с Кристина, която обясни, че всички тези коментари са лъжи, че няма никакви роднински връзки с членове на журито. „Нямам обяснение за тази злобна вълна. Просто спрях да чета коментарите“, сподели тя. И добави, че това няма да я откаже от идеята й да се яви на „Мис България“.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *