Най-мразеният Ерген нямал чувства към Маги и Надежда

Дългоочакваният финал на риалити формата Ергенът настъпи, но вместо като романтична приказка тазгодишният сезон завърши като филм на ужасите, пише Ретро. Нито една от дамите не успя да спечели любовта на Алек Младенов или по-скоро тази на майка му, а той дори не се появи пред последните останали претендентки за сърцето му – Магдалена и Надежда.

Привидно влюбеният Алек, който не пропускаше възможност да се мляска с блондинките, взе такова решение, след като в имението на любовта пристигнаха майка му и сестра му. Двете дами имаха възможност да си поговорят с момичетата, а майката на Алек – Ксения, сподели впечатленията и мнението си. Категорично тя заяви, че не си представя Алек с нито една от жените.

След първата среща с Маги мама Ксения изказа неодобрението си към блондинката: „Честно казано, има нещо, което, не мога да намеря думата. Тя изглежда по-обиграна от него в много отношения“, а когато разбра, че е с 8 години по-голяма от Алек, заяви: „Изглежда по-голяма от теб. Една жена на 36 години има голям житейски опит. Тя е много по-мъдра от един мъж на 28. Аз на 35 имах три деца“.

Не й се понрави и кандидат-снахата Надежда. Въпреки че самата мама Ксения е имала деца преди брака й с бащата на Алек, тя не искаше за синчето си булка „с багаж“.

Не са тези две жени категорично! Моля те да не бързаш! Много те моля!“, отсече майката на Ергена.

След като кандидат-свекървата на Маги и Надежда не хареса нито една от двете, си прибра синчето у дома. Алек дори не отиде лично да съобщи решението си, а от продукцията пуснаха запис пред русокосите финалистки, който предварително бизнесменът направил.

След края на шоуто Младенов бе буквално разкъсан в социалните мрежи и си издейства определението „Най-мразеният Ерген“, „Мамин Сашко“, „Жалък страхливец“. Но Алек не само че не се притесни от лавината ругатни по негов адрес, но и в тв предавания след края на шоуто демонстрира надменност и арогантност – пак по думите на фенове. На всичкото отгоре на въпрос преди дни отговори, че в момента не изпитва никакви чувства нито към Маги, нито към Нани, с което допълнително разгневи публиката.

И на двете животът също се развива добре. Маги се похвали с подарък ултраскъп автомобил Мерцедес, а Надежда отвори луксозен салон за красота в центъра на София.   

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *