НАГЛА ИЗМАМА в Денсинг старс! Ето как е спечелила Щонова (СКРИЙНШОТ)

Нагла измама в „Денсинг старс“ засякоха зрителите на бТВ след снощния финал, разкри Интриги. Въпреки че окончателният вот бе спечелен от певицата Дара и партньора й Джими, от продукцията обявиха за победители в шоуто Неделя Щонова и Наско Месечков.

В социалните мрежи се разпространява скрийншот, който показва, че Дара и Джими са били на първо място не само след гласуването на журито, но според зрителския вот. По някаква причина SMS-ите на феновете не са взети под внимание или са манипулирани впоследствие. Така големият победител в „Денсинг старс“ стана Неделя Щонова.

Зрители настояват от бТВ да дадат официално изявление защо вотът на публика и жури сочи за победители Дара и Джими, а от продукцията обявиха друга двойка.

Днес социалният профил на Неделя Щонова е залят с хейт заради незаслужената победа, а масовото мнение е, че Дара и Джими са истинските победители. Според зрители Неделя и Наско са си купили победата заради болните си амбиции и огромно его.

„Като оставим настрана, че победата й е абсолютно незаслужена, подарена, купена и т.н. За какво изобщо й е тази победа на Щонова? Какво ще я прави? С какво ще й помогне в живота? Освен, че спечели презрението на публиката. За Дара победата беше много по-стойностна. Освен, че я заслужава в пъти повече. Дара е пример за младите хора“, негодуват в интернет.

Според запознати основна роля в манипулирането на вота има самият Наско Месечков, който благодарение на бизнеса на жена си е успял да купи победата си.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *