Мърсува на воля! Диана Димитрова зачена след случаен секс, бащата не иска да чуе за семейство

Диана Димитрова продължава да бъде лека във взаимоотношенията си с мъжете. След като се разбра, че дълго време е тормозила Юлиан Вергов да стане нещо повече за него от секс кукла, сега и други мъже са си поиграли с нея.

По последни сведения 32-годишната актриса е бременна за първи път в живота си. Тя обаче от почти година е нямала сериозна връзка и затова се предполага, че е заченала вследствие на случаен секс.

Според слуховете през последните месеци Диана се била отдала на истински разврат. Тя изживявала тежко, че не успя да очерни образа на Вергов и повечето хора – и известни, и неизвестни, застанаха на негова страна.

Вследствие на неосъзната депресия Димитрова си лягала с по няколко мъже на седмица, често без никакви предпазни средства. Така се стигнало и до забременяването й.

Съдейки по външния й вид, актрисата трябва да е в около третия месец. Тя е напълняла, особено много в областта на корема.

Последният мъж, с когото Диана е била забелязвана на публично място, е пиарът на футболния „Лудогорец“ Владислав Трифонов. Той я придружи на една от изложбите й през месец март. Оттогава обаче не се е появявал с нея и по всяка вероятност не той е бащата на бебето й.

Димитрова се опитала да убеди бащата да признае бебето и да опитат да бъдат заедно, но той категорично отказал, защото вече бил женен и с деца.

Историята за актрисата се повтаря непрестанно. Тя все се хваща с по-възрастни от нея, които да я издържат, но винаги си пати от това и не може да постигне целите си, явно защото й липсва достатъчно интелект.

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *