Мръсна схема: Кметът на Симитли от ГЕРБ държи полицейски шеф с интимен компромат?

Несменяемият кмет на Симитли Апостол Апостолов от ГЕРБ имал пикантен секс компромат срещу високопоставен полицейски шеф в Благоевград. В брутално домашно видео въпросният МВР шеф от областната дирекция се забавлявал с две атрактивни дами от Симитли.

За да не види бял свят тази извратена продукция, МВР шефът предпочитал да си затваря очите за това, което става в града на фамилията от СИК Апостолови.

Затова нито ченгетата, нито прокурорите си дават зор през последните години да проверяват сигналите срещу него, включително и по време на последните избори, предаде „Уикенд”.

Веднага да обясним, че синът на кмета – Стефан Апостолов редовно поставя рекорди с огромния брой преференции, които го изстрелват от последното до първото място в листата.

И на последния вот кандидат-депутатът Стефчо е специално отбелязан от 7357 избиратели! Дори бившата хостеса от Варна Славена Точева, призната за ударничка в изборите, има 7306, тоест с 51 по-малко от него.

Здравият разум трудно може да си обясни тази електорална любов. Специално кметският наследник не блести нито с дар слово в парламента, нито е някакъв законотворец. По-скоро стана ясно, че има проблеми с гладкото четене на готов текст. Затова пък местните се смеят: „Защо му е да е грамотен, той ще става депутат, няма да става даскал!”.

А че има съмнения около неговите преференции тези дни каза и  вътрешният министър Иван Демерджиев. Той обясни, че кметът на Симитли „доста интензивно е действал, агитирал и притеснявал една от секциите в града и то секция, в която синът му е кандидат за депутат”. Екшънът се разиграл в с. Долно Осеново, където полицията общо взето само гледала безучастно и пазела да не се стигне до меле в секцията.

„Предприехме действия, за наше съжаление обаче това е един от случаите,  в които прокуратурата показа, че крехкото доверие, което се изгради между двете институции, е в опасност, защото беше отказано да се образува досъдебно производство.

Нека прокуратурата подробно обясни мотивите си за това” – допълни още Демерждиев и хвърли вината върху друга институция.

Източниците ни обаче са категорични, че над Поли и неговият син е разпънат не толкова прокурорски, колкото полицейски чадър. Прокуратурата, според източниците ни, в конкретния случай действа само като „помощен” инструмент на въпросния началник от МВР.

Апостол Апостолов – Поли управлява Симитли вече близо две десетилетия. Свързаният със СИК гербаджия е кмет още от 2003 г.

Източник: narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *