Морето вдъхнови Арика Адамс за песента ѝ „Oh my lovely“

Младата певица Арика Адамс от Пловдив представи третия си сингъл „Oh my lovely“ от предстоящия ѝ дебютен албум.

„Клипът към песента е заснет в Тюленово, мястото резонира с локацията, на която написах текста. Доста работих, за да стане перфектна песента, текста го написах на едни скали, докато медитирах. Бях влюбена в морето и вълните, които се разбиват, природата ме вдъхнови“, сподели Арика Адамс в студиото на „България сутрин“. 

За нея е изключително важно да участва в целия процес по подготовката на песните ѝ. 

свързани

„Тогава на сцената избълва емоцията. Искам да си пиша текстовете, обичам да се предизвиквам. Всички мои песни са на английски, родена съм в Америка, мисленето ми е на английски, по-лесно ми е да изразявам себе си на английски. Чакам момента да се вдъхновя и да направя песен на български, която да вдъхновява. Писала съм няколко, но не звучат добре“, призна Арика Адамс.

В предстоящия си дебютен албум изпълнителката ще включи 10 или 11 песни. Колебае се между две имана за заглавие. Има 3 песни, които трябва да бъдат довършени. Очаква се албумът да е готов до края на годината. 

В ефира на Bulgaria ON AIR Арика Адамс съобщи, че подготвя и дебют на своя музикална банда.

„Засега сме четирима, аз може би ще свиря на китара, болят ме пръстите от репетиции. Музиката на живо е нещо различно, барабанистът дава всичко от себе си, става магично преживяване, не е като да пееш на симбек или плейбек“, обясни певицата. 

Очаквайте видеото с целия разговор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *