Михаела Маринова пусна „Stay“ с Алекс Паркър: Беше странно да видя лицето си като кукла

Първият общ проект на Михаела Маринова и румънския продуцент Алекс Паркър „Stay“ вече е факт.

„Това е една от многото сбъднати мечти. Немалко пъти съм казвала, че да твориш с хубави талантливи хора е голямо богатство. Алекс Паркър е такъв човек. Миналата година на октомврийския Sofia Songwriting Camp Алекс Паркър беше с нас и там се запознахме“, сподели певицата за Bulgaria ON AIR.

свързани

Тя е харесала песента веднага и е решила да влезе в колаборация с Паркър и Universal Music Romania, за да продължат парчето и да го завършат заедно. По думите ѝ Паркър обединява различни стилове и жанрове в музиката, взима класики от 80-те и 90-те и ги смесва. Той е и режисьор на видеото. Клипът пък е заснет от Виктор Милушев.

свързани

„Новите технологии навлизат с пълна сила. Беше странно да видя лицето си под формата на кукла. Изкуственият интелект е част от живота ни, но човещината и истинското ще просъществуват„, каза Маринова в „България сутрин“.

свързани

Певицата сподели, че продължава да развива не само личността си, но и музиката си, като се старае да бъда все по-добра версия на себе си.

„Работя с Павел Николов, Ангел Дюлгеров, Крис – Мистър Гън. Работя и върху третия си студиен албум. Заложили сме го да се случи септември заедно с турне„, добави Маринова.

Гледайте целия разговор във видеото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *