Митьо Пищова се хвали с 4000 бройки: Аз съм от славен род на женкари!

„Закръглих 4000 бройки”, хвали се чешитът, който направил сефтето още като пионерче на 15 години в мазето на гимназията в Габрово

4000 български красавици и нито една повече, или по-малко е записал в секс тефтера си Димитър Маринов, който цяла България познава като Митьо Пищова. Колоритният болярин, който има зад гърба си няколко мини инсулта и сърдечни кризи вдигнал щур купон с подкрепата на свои приятели, по повод бомбастичната бройка дългобедри моми, които минали под завивките му. Празненството минало с две агнета, дроб сарма, зелена салата, уиски, вино и бира. Всички яли и пили до насита, хвали се Пищова пред „Уикенд”.

По думите му, партито завършило с групов секс, като на финала нашия герой се пренесъл с две девойки в апартамента си, които го масажирали по-добре от тайландки.

„Бях много уморен, за това момичетата само ме галеха. Щастливи са и казват, че ме обичат, защото им давам парички. Друг да беше, нямаше така да ги глези. Хапнаха, пийнаха, побъбрихме си малко и кой от къде е.

При Пищова е най-добре. Откакто съм се усетил мъж, все клатя. Сефтетото ми беше като пионерче. Бях на 14-15 години и учех в гимназия в Габрово. Много си харесвах момиче от по-горен клас. Вече „питона” ми шаваше в гащите и аз знаех какво значи това. Исках да бъда голям, да правя като възрастните.

Аз съм от славен род на курвари. Дядо ми е бил курвар, баща ми е бил курвар и аз съм курвар.  Издебнах един ден момичето, което слизаше да се вземе нещо от мазето. Награбих я. Вдигнах й престилката и пуснах „питона”. Подробности не помня. Бързах да стана мъж, да натрупам опит. Загащих се и влязох в час. Тогава момичетата си приличаха. Всички бяха със сини престилки и бели якички. Косите им – на две плитки, или на опашка прибрани, ноктите – изрязани, не се лакираха, педикюр не си правеха, пъпа не си дупчеха. В главите еднакви, от кръста надолу също еднакви. Не се и бръснеха навремето отдолу…

Всяка гимназия имаше униформа и по униформата се разпознаваше кой къде учи. Без престилка не пускаха в час. Аз също имах престилка с якичка и панталонки в тъмносин цвят, мама ги переше всяка седмица.

С това момиче бях няколко пъти, после ми омръзна и тръгнах с други. С огромно нетърпение чаках бригадите, защото там ставаха големи свалки. Момичетата не бяха срамежливи, но не бяха и разкрепостени. Имаше си такива, за които се знаеше, че са „дупчени” и аз нямах нищо против да ги „дупча”. Още тогава ми казаха, че съм надарен. Но, питона растеше, растеше и стана 24 сантиметра. Гордея се с него, защото той ме направи известен мъж.

От години цяла България знае, че съм №1 в секса. Момичетата сами ми се предлагат, защото знаят, че Пищова ще ги направи известни, ще ги къпе в шампанско, ще ги запознае с влиятелни мъже, ще ги представи пред изискано общество. Ще направи за тях неща, каквито майките и бащите им не са правили”, фука се Димитър Маринов, който през август ще подкара 7-ото десетилетие от пребиваването си на Земята.

Митьо отдавна би трябвало да бъде ветеран в секса, но предпочита да гледат на него като на гросмайстор в кревата, вместо да го пенсионират. Не виждал себе си като грохнал старец с бастун.

Състезавал се с времето и с годините, бидейки обграден с млади момичета – до 25 години и тежащи около 47 килограма. От дебеланки му се повдигало. Мечтата му била един ден да си отиде от този свят в съня си, след поредната порция секс, притиснат по средата на кревата от знойни хубавици.

Организирането на конкурси не му тежало. Намирал достатъчно спонсори, които били готови да му помагат. Момичета за участия също не липсвали. Девойките били изключително меркантилни и жадни за слава. Намира ли го по джиесема и бързо затрупвали с камара въпроси. Най-вече се интересували как да станат известни и кой може да им помогне да успеят в живота.

„На никоя не й се живее като Пепеляшка. Всички искат да са дами, принцески, да не работят, да разчитат на парите на мъжа си. Не е трудно човек да ги вкара в спалнята си, по-трудно е след това да ги изкара, защото свикват с хубавия начин на живот и искат той да продължи вечно. Ама аз се насищам и не ги ща. Мен няма какво да ме притеснява в този живот. В момента съм здрав и мога да „бухам”. Опитваха се да ме убият – не успяха, бях на инвалидна количка, бях неподвижен на легло. Обаче проходих и си стъпих на краката, защото имам хъс за живот. Национална телевизия съобщи, че съм мъртъв, но не бях, не ми се извиниха, но аз им простих. Седял съм на инвалидна количка и съм си мислил за младите жени, за това, че искам да ги любя и да тежа 100 кила. Сексът ме върна в живота. Заради едното „хлопане” си смених режима на хранене – имало е дни, в които ям само диня, сирене и салати. В момента съм много доволен от формата си. Идва лятото, пак ще съм на море, пак ще има конкурси. Да живей Митьо Пищова”, „пени” се най-колоритният мъж под Царевец.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *