Мечката заведе Мис България в Бали

Националът Георги Костадинов и съпругата му Радост си подариха романтична ваканция в Бали, пише България Днес. Двамата заминаха за екзотичната дестинация веднага след като халфът стана шампион на Кипър. Те ще отдъхнат преди ангажиментите на футболиста с националния отбор за контролите с Румъния и Словакия.

За Мечката и Мис България Вселена 2015 това е първа ваканция от няколко години насам. Екскурзията е организирана от колежка на Радост. Това е Мис Индонезия Анинда Кусума Путри. Двете с Радост се сближават по време на участието си на конкурса Мис Вселена преди 9 години.

Националът и половинката му са отседнали в петзвезден хотел на брега на океана. Настанени са в самостоятелна вила в типичен балийски стил.

Покрай тях тичат всякакви животинчета, като най-много са маймуните. Животните успяват дори да си откраднат по някой плод от туристите или от кухнята на ресторантите.

Влюбените са оставили малкия си син у дома. Докато родителите му се наслаждават на ваканцията, палавникът лудува при баба и дядо в Царево.     

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *