Метреса в Hotarena.bg: Анита на Димитър Рачков люби боса на скрапа – мултимилионера Павел Златинов

Палавата хасковлийка Анита Димитрова, която беше оплела в мрежите си джобния комик Димитър Рачков, си намери нов и доста по-заможен спонсор, научи Hotarena.bg от близка приятелка на палавата плеймейтка.

Дружката ѝ не скри, че в момента Анита е любовница на един от най-мощните бизнесмени в схемите със скрап Павел Златинов. Въпреки че баровецът, обект на интерес от страна на МВР и НАП, е „щастливо” женен, намирал време, сили и финанси и да обръща специално внимание на блондинката, която се харчела за 1000 лева на час.

За новия Чичко Паричко на Анита четем, че участвал в грандиозни данъчни и финансови престъпления, оценени за около 90 млн. лева на година.

Според данните ОПГ от бизнесмени, които управляват четири фирми, занимаващи се със скрап – „Автоекопроджект“ АД, „Българска рециклираща компания” АД, „Ауторек” АД и „Българска организация за автомобили” АД, контролира Министерството на околната среда и водите (МОСВ) на Юлиян Попов със „златна далавера“, от която печелят малцина, а бюджетът губи по 90 милиона лева през последните повече от десет години.

Т.е., до края на 2024-а щетите ще са близо 1 милиард лева. Зад цялата престъпна пирамида прозирало името на Павел Златинов като собственик на фирма от бранша.

За знойната плеймейтка сексбомба Анита Димитрова пък се носят какви ли не пикантни слухове. Наскоро даже гръмна новината, че докато мачка чаршафите с Павел Златинов, намерила време да се сгоди?!

„Имам предложение за брак преди Нова година от мъж, който е близък до сърцето ми”, сподели срамежливо цицорестото миньонче.

Версията е, че красавецът Нико Еврика Бец, с когото Димитрова се щракнала преди Нова година в блестяща фотосесия, изненадващо е поискал ръката ѝ.

Компактният Димитър Рачков бе първата сериозна връзка на Димитрова, но двамата се разделиха. Междувременно актьорът си намери приятелка в лицето на Камелия Андонова, с която и в момента живее.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *