Меркурий преминава в Овен – ще сме креативни и дръзки

На 9 март планетата на мисълта и комуникацията – Меркурий, преминава в огнения знак Овен. Тъй като Меркурий е планетата на мисленето и креативността, а Овенът е знакът на действието, думите са склонни да текат много бързо. Планетата ще се задържи в този зодиакален знак до 15 май. През този период можем да изразим идеите си с повече страст от обикновено.

За Овена е известно, че той не чака никого, така че този транзит е време, когато умовете ни могат да станат малко (или много) по-неспокойни и нетърпеливи. Няма да стоим неподвижни, защото ще искаме да завършим сегашното и да продължим напред към следващото нещо.

свързани

Меркурий в Овен също е чудесен за отваряне на линиите за комуникация и ни дава насърчението, от което се нуждаем, за да кажем точно това, което мислим и чувстваме. Тъй като Овен е зодия „аз“, ще имаме и увереността да изразим мнението си. Въпреки това, желанието ни да кажем точно това, което мислим, може да се превърне в проблем, особено в ситуации, в които се изисква сътрудничество, компромис и чувствителност.

свързани

От нас обаче ще се изисква да внимаваме с нрава си. Бурните реакции биха могли да предизвикат ненужна драма. Нашите мисли и реч могат да станат по-смели и новаторски. С лекота ще намираме нови решения на проблемите

Планетата Меркурий се смята за фактор на логическите способности, бизнеса и интелигентността. Преди да премине в Овен, тя се намира в знака Риби. Смяната на зодиакалния знак има голямо положително влияние в областта на работата – бизнес, образование и правосъдие. 

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *