Медведев: Ще ликвидираме украинските лидери като Бандера, ако са свързани с атаката в Москва

Украинското ръководство ще се сблъска със съдбата на Степан Бандера, ако се потвърди участието им в терористичната атака в „Крокус Сити Хол“. Това каза заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в канала си в Telegram, цитиран от ТАСС.

свързани

Той изрази увереност, че дори „при достатъчно доказателства, че зад терористичната атака стои измет като представители на „Азов“, началника на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна Кирило Буданов или президента на Украйна Володимир Зеленски“, те няма да бъдат съдени в Международния наказателен съд или други подобни органи.

свързани

„Нереалистично е да се прокара такова решение в ООН заради русофобския консенсус и англосаксонското право на вето в Съвета за сигурност. Какво да се прави? Просто да заколим бандеровските свине, както доблестно направи МГБ на СССР след войната, лидерите да се ликвидират, когато се появи възможност – като Коновалец и Бандера. В Киев или на друго подходящо място“, пише заместник-председателят на руския Съвет за сигурност, цитиран от „Фокус“.

Снимка: БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *