Масонът Борис Михайлов „жъне” в ДФЗ и НАП – след Камелия идва ред на манекенката Ива

Нови скандални разкрития около бившия шеф на НАП и Държавен фонд „Земеделие” (ДФЗ) Борис Михайлов – Дедо, осветлен като опасно близък до 29-годишната Камелия Карадочева, която от репортер в агротелевизия започва работа в отдел „Надзор върху хазарта и хазартните дейности“ на НАП с любезното съдействие на 64-годишния си ментор.

Поради големия интерес и нова информация, постъпила до редакцията на Narod.bg, ще разширим темата с нови любопитни подробности.

Борис Михайлов е назначен за изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие“ на 10 юни 2021 г. с идване на поредното служебно правителство на Румен Радев. Човек, абсолютно външен за системата, но подкрепен от правилния митничарско-данъчен кръг, разбиращ се добре с всички партии, но най-вече с тази, която неотлъчно владее Фонда от неговото създаване. За да е непоклатим, става член на пловдивска масонска ложа, от която се селектира повече от половина правителство на Румен Радев. Тези две предпоставки го правят направо незаменим.

Неговите покровители го познават много добре. Познават способностите му и знаят, че от него не се очаква да реализира никакви полезни действия за държавата и администрацията, а единствено да се поддържат схемите, действащи от години в ДФЗ.

Интересна подробност е, че като всеки случайно попаднал директор в ДФЗ Борис Михайлов трябва да има и нещо украсено в биографията. В неговата се мъдри „Преминал курс по мениджмънт в САЩ“. Това според господарите на масона може би го прави някак по-извисен, цивилизован и евроатлантик. Но въпросът е на какъв език е преминал този курс, след като той не говори никакъв език освен български с шопски диалект?

Както Narod.bg нееднократно писа, Михайлов е стар познайник на правораздавателната система. Любопитен факт е, че по делото за данъчни измами от 2004-а неговото име се изписва Борис Давидов, което предизвика бурна реакция от страна на ГЕРБ. В края на юни 2021-а на специално свикана пресконференция герберите зададоха въпроса дали новоназначеният тогава директор на ДФЗ Борис Михайлов е същото лице Борис Давидов, задържано и разследвано за данъчни престъпления през 2004-а. Оказва се, че грешката е вярна – за едно и също лице иде реч.

 

Поради удобно продънената ни правораздавателна система и куп нарушения от страна на прокуратурата отпадат обвиненията срещу Михайлов-Давидов и той дори успява да се „изпере“, осъждайки държавата, че го е набедила неправомерно и му е нарушила правата.

Разбира се, това не се случва и без помощта на покровителите на Михайлов. И така чист и изпран лъсва в ДФЗ. Човек без никаква биография, само с един факт в нея – бивш шеф на данъчното в „Овча купел“, арестуван за източване на 15 млн. лева ДДС, след което осъди прокуратурата за 45 000 лева….

Камелия Карадочева
Докато бе начело на Държавен фонд „Земеделие” БГ Казанова срещнал Камелия Карадочева, която много бързо се превърнала в негова любимка, макар да му измислила адекватния прякор „Дедо“.

Най-якото му завоевание, обаче, е сегашната заместник-директорка на ДФЗ – манекенката Ива Иванова, завещана му като кадър от печално известния екс шеф на ДФЗ Румен Порожанов.

…и като зам.-шеф на ДФЗ
Тръгнала от Бургас от сайтове за моделки, промъкнала се в държавната администрация покрай палавия Порожанов, но хванала голяма „промоция” при Борис Михайлов – Дедо заради „безспорните ѝ експертни умения“, както той се изразява. При следващото служебно правителство, когато Румен Михайлов става шеф на НАП, по лична негова препоръка са назначени неговият брат-масон Георги Тахов и красавицата Ива Иванова за зам.-директор на ДФЗ с ключовия ресор „Програмата за развитие на селските райони”.

Разбира се, има и цел – да продължи обслужването на кръга с оправяне на казуси и съгласуване на ключови документи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *