Марешка Бардем от „Игри на волята“ пръснала 30 бона за лечение на рак (Снимки)

Повече от 30 000 лв. хвърля Марешка Бардем в борба срещу рака.

Битката с коварното заболяване на участничката в „Игри на волята“ и еротична чеченска моделка продължава вече няколко месеца. Чернокосата красавица вади късмет, че лекари откриват случайно в ранен стадий чумата на XXI век в тялото й в началото на годината и веднага започват интензивно лечение.

Това сподели пред „България Днес“ самата Марешка, която е на финала на своето лечение и съвсем скоро очаква да бъде напълно излекувана. Бардем минава през множество химиотерапии и възстановителни процедури, които оказват благоприятно влияние както върху болестта, така и върху личния живот на Марешка.

Марешка минава през истински ад в последните месеци

„Покрай битката с рака и множеството средства за лечението се сближихме отново с моите родители. Те ми помогнаха финансово и морално в много трудни за мен моменти. Обичам ги, каквото и да се е случвало през годините“, каза пред вестника Марешка, без да навлиза в подробности.

До коварната болест се стига най-вече след продължителен период на стрес и нерви. По време на него татуираната моделка дори прави опит за самоубийство, но е спасена навреме от близките си.

„Имах годеник. Причината да се разделим беше интригите на едно момиче, която мислех за приятелка – но тя се оказа злобна фенка, която иска да бъде мен. С интригите си тази жена настрои годеника ми срещу мен. Не издържах на психическия стрес и го оставих. Проблемът е, че бях му обещала никога да не се свържа с хората, които ни разделиха, докато той през цялото време е спал със същото момиче. Бях в депресия и попаднах в болница. Така откриха, че имам рак в начален стадий. Имам късмет, че го открих, защото не разбирах какво ми има“, разкрива чеченската моделка.

Линейка я откарва в болница

След като най-накрая си стъпва на краката и е щастлива, на рождения ден на Бардем се разиграва нова драма.

„Превъртях, защото не мислех, че годеникът ми е бил такова долно същество. Анджела се възползва от моята слабост и качи видеа с клевети, унижавайки мен. Истерясах, след като тя с нейния Гош казаха, че са ми направили магия за смърт“, казва Марешка.

Въпросната Анджела Ташева, която Марешка визира, е участничка в култовото риалити „Къщата на инфлуенсърите“, която лъсна в порно наскоро. Снимки и видеа на добилата популярност като „кралицата на скандалите“ в онлайн формата Анджела показват как татуираната варненка се отдава на неизвестен мъж. Докато интимният й партньор остава скрит, а на показ е единствено мъжкото му достойнство, еротичната моделка позира пред камера и се справя със сексуалните изпълнения далеч по-добре и от професионална порноактриса.

В риалитито Анджела призна, че си пада по жени. В предаването, станало известно като онлайн версия на „Биг брадър“, Ташева се прочу с това, че продава използваните си гащи в еротичния сайт Онли фенс.

Именно там Анджела се запознава с Гош, който също е сред участниците, и двамата стават приятели. По-късно тройката в приятелския кръг е запълнена и от Марешка. Но към ден днешен ситуацията е коренно различна – Анджела и Гош са от едната страна на барикадата, а Марешка от другата.

Анджела Ташева и Гош

„Не мисля повече да търпя тези хора и реших най-накрая да събера смелост да се изправя срещу тях. Вече съм вкарала един изнасилвач в затвора, ще се гордея със себе си, ако успея да спечеля и тази война с хора, които развалят България“, категорично заяви пред „България Днес“ чеченската моделка.

Анджела лъсна в порноклипове

От своя страна Анджела и Гош обявиха, че са били заплашвани и се страхуват.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *