Малкия Маргин стана дядо СНИМКИ

Първородната щерка на подземния бос Моника го дари с внучка Никол

Николай Маринов – Малкия Маргин стана дядо за пръв път, научи „България Днес“ от близки на бореца. Първородната дъщеря на Николай Маринов – Моника, го е дарила с наследница през април т.г. Заслужено новороденото е кръстено на дядо си и носи името Никол. Рожбата е плод на любовта на щерката на Маргина – 25-годишната Моника, с малко по-възрастния от нея Цветан Грамантички. Двамата се срещат преди повече от две години и помежду им пламват искрите на любовта.

Моника показва коремче в напреднала бременност

Моника е завършила „Училищна педагогика“, но не работи по специалността, защото родителите й се грижат за нея като за писано яйце. Още с раждането й над девойчето бдят по няколко телохранители, разказват близки до Маргините.

Въпреки забраната да работи Моника успяла преди време да отвоюва правото за кратко да практикува дневни лагери с деца в близката до столицата планина – Витоша, но с изричното условие на родителите й да бъде зорко охранявана от гвардия от телохранителите на баща й. За да получи тази свобода, Моника дълго време е плакала на рамото на майка си Мария Цветкова. Тя е дъщеря на легендарния футболист на „Левски“ Георги Цветков, известен с прозвището Цупето. Мария е официална съпруга на малкия Маргин от 10 януари 2006 г., след като му роди две деца.

Щастливите родители – Моника, която държи малката Никол, и Цецо, който е гушнал семейния кафяв пудел

Моника позира с баща си Малкия Маргин на сватба на братовчедите си през 2019 г.

Моника е първородната рожба на Малкия Маргин. Той има и син, който носи неговото име. 22-годишният Николай-младши от няколко години следва в престижен университет в Лондон. Младежът пребивава основно в британската столица и се прибира у нас рядко по време на кратките си ваканции.

В началото на май Моника пусна фотос на дъщеричката си в своя профил в Инстаграм, като обясни, че наследницата й е навършила първия си месец. Приятелският кръг за достъп до информацията на Моника в платформата е строго селектиран и внимателно подбран и проверен. Таткото Цветан не смее да се похвали с рожбата си в социалните мрежи, нито пък демонстрира някаква близост и роднинство с фамилията на подземния бос. Цецо, както го наричат в обкръжението на Маргините, е софиянец. Той е собственик на фирма „Бранд Z“, която основава в края на 2017 г. Компанията се занимава с щамповане на тениски, производство на стикери за коли и декоративни лепенки за дома. През февруари на 2022 г. Цецо основава и бранда Rent me up за леки коли под наем, който е собственост на фирмата „Моторс Къмпани Лимитед“ МКЛ ООД. В дружеството Цветан е съдружник с тъста си Николай Маринов, който обаче е едноличен собственик на капитала. С приходите от двете фирми Цецо се грижи за семейството, въпреки че двамата с Моника нямат брак.

Влюбените в нежна прегръдка малко преди дъщеря им да се роди

Моника в прегръдките на майка си Мария

Моника за разлика от повечето деца на ъндърграунд елита не обикаля денонощно заведенията. Но когато излезе в луксозните клубове на столицата, всички знаят коя е и я обсипват с особено внимание.

„И започва една върволица към нея, всеки гледа да я поздрави, да й се подмаже. Най-напористи в подмазването са наследниците на фолкаджийките. Вероятно майките им, които през 90-те години въртяха полуголи кючеци върху масите на Маргините в заведенията, са възпитали култ към подземния елит у дъщерите си, които гледат всячески да свидетелстват почитта си към сикаджийската щерка“, разказват очевидци.

Младите Моника, Цецо и невръстната им Никол живеят в палата на Малкия Маргин. Внушителната постройка в баровския квартал Бояна е скрита зад масивни метални порти. Охранителните камери, които са разположени по всички електрически стълбове около скъпарския имот, филмират случващото се в района още от кръстовището на Панорамен път. Сигурността е на ниво, въпреки че през последните десетина години братята Красимир и Николай Маринови – Маргините извадиха бизнесите си на светло и навлязоха в туристическия бранш, като стопанисват десетки плажни ивици и заведения по Черноморието. Маргините навлязоха ударно и в строителството, като изграждат жилищни сгради в центъра на София. Инвестициите им са в района около най-скъпата улица на столицата – „Оборище“.

Малкия Маргин е бивш борец, роден е в Смолян преди 51 г. в семейството на миньор и болнична санитарка. Той е един от акционерите в силовата застрахователната компания СИК заедно с брат си Красимир и други известни имена от подземния свят.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *