Мадона за бактериалната инфекция: Беше страшно, бях в изкуствена кома

Мадона отново се завърна към времето, в което преживя проблеми със здравето си и се наложи да отложи турнето си. Звездата разказва колко сериозна е била опасността за здравето ѝ миналото лято.

На откриването на петдневното турне The Celebration Tour в Лос Анджелис тя разказа, че в залата са били лекарят ѝ д-р Дейвид Агъс и още специалисти от медицинския ѝ екип.

свързани

Беше странно да не се чувствам така, сякаш контролирам ситуацията„, каза тя за бактериалната инфекция, която я вкара в интензивното отделение през юли миналата година.

Според споделения видеозапис на изказването ѝ Мадона продължила с думите: „Падала съм от много коне и съм чупила много кости. Имам титаниева тазобедрена става. Искам да кажа, че списъкът е дълъг, но нищо не може да ме спре“.

свързани

Мадона, която по време на предишни турнета понякога е говорила за възстановяването си, описа медицинската си уплаха като „преживяване, близко до смъртта“.

„Не се шегувам. Беше доста страшно. Очевидно не знаех в продължение на четири дни, защото бях в изкуствена кома. Но когато се събудих, първата дума, която казах, беше „Не“. Както и да е, това ми каза моята асистентка“, допълни тя.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *