Мадалина лови заместник на Гришо в Иския

Бившата половинка на Григор Димитров – Мадалина Геня, е тръгнала на лов за нов мъж. Знойната румънка ще се огледа за следващия любим в Испания.

В момента там тече традиционният глобален ежегоден филмов и културен фестивал. Мадалина е избрана за негово лице. По традиция на италианския остров се стичат някои от най-големите имена в италианското и европейското кино.

Освен това сред гостите са и различни милионери. Прекрасно място за улов на нов мъж за Геня.

Миналата година тя бе наградена на фестивала и се появи заедно с Григор. Двамата бяха лудо влюбени и Мадалина не пропусна да го спомене в речта си след получаването на приза. Но няколко седмици по-късно двата се разделиха. От тогава румънката не се е показвала с мъж до себе си, което не е типично за нея. За последно бе свързвана с футболиста Никола Дзаниоло, но и двамата отрекоха да имат каквито и да било отношения. 

Преди да тръгне на лов за гадже, тя бе наградена във Флоренция. Тя е сред носителите на приза OSF.

Това отличие е признание за усилията в областта на опазването на околната среда и здравето. Освен това е възможност за стимулиране на диалога за това как да изградим по-устойчиво бъдеще. Геня от години живее на Апенините. Тя е привърженик на опазването на околната среда и насърчаването на общественото здраве. Мадалина получи награда от кмета на Флоренция Сара Фунеро и президента на регион Тоскана Еудженио Джани. Самата Мадалина изненада със секси тоалет с военни елементи. На главата си носеше кокетна барета.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *