Лорд Евгени Минчев: Стройна се Калина вие, свят да ти се завие! Нора да иде на корейската Евровизия? И още + СНИМКИ

Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката „ТелеГАФ“ на  в. „Телеграф“.

Монни готов за Аскот в бяло и синьо

В навечерието на своите 70 години, без да напуска престола на младостта, модният император Магдален Димитров е отново шик. Въпреки, че модните тенденции на марката му за лятото са пепел от рози и екрю, Димитров е избрал за себе си яхтените цветове – синьо и бяло. Това се подразбира напълно, защото той вече пътува към имението си в Дубай а на кея несъмнено го очаква плавателен съд. Двуредното закопчаване, което Монни представя чрез личния си избор е подходящо са джентълмени със стил. Бих добавил прелестна сламена шапка, чрез която да бъде видян още по-добре стила на британската Аскот традиция, но може би модният диктатор ще направи това през август.

Стройна се Калина вие, свят да ти се  завие

Ще започна коментара си с очакваното „Стройна се Калина вие…“ и ще съм напълно коректен спрямо визията на Нейно Височество, защото тя очевидно е стройна. Вие се обаче и едно парче бял плат, което подобно на цигарен дим ме кара да се закашлям, защото то не само е непълноценно в общата визия, но и привлича повече внимание от всичко останало. Гаджето ми твърди, че това е шал, но на мен ми заприлича на компрес с хардал, какъвто мама ми правеше при настинка.  Останалото парче плат, което Калина е поставила върху себе си прилича на плажна рокля и, повЕрвайте ми, не мисля, че е подходящо ни за една принцеса, ни за повода, на който вероятно се е появила. Дали все още са модерни прокаралите корени в една руса коса или съм проспал някое модно събитие… Мога да кажа, че Калина е мъжко момиче и някои черти потвърждават това.

Графче, черно-бялото не е графско!

Като всеки граф, на Графът на българската музика май не му се отдава модата. Или някакъв аристократичен мързел го е докопал и тегне над естетическите му силици. Черно и бяло не са ли запазени само за Жоро Христов, който в сравнение с Графчето, се явява доста по-цветен и изобретателен напоследък. Да не намесвам трети лица, но певецът тук май прилича и на Мирко, при когото модните течения се сменят като нивото на река Дунав в сантиметри. Иска ми се да продължа темата за сантиметрите, но беше отдавна и съм забравил. Та да се върнем на Графчето и на черно-беличкото по него. Ами на коланчето- този каиш със статут на кой знае колко важен, че чак е разкрит на първа позиция при градиране на облеченото. Изобщо, Ампов, колега по титла, я се върни и се преоблечи да поощриш въображението ми.

Нора да иде на корейската Евровизия?

Мисля да дам моден псевдоним на Нора Караиванова, като Нора Кара. Защото цветовете в които се е облякла тук, напомнят на саката и ризите на покойния Василис Карас. Ако той беше жив и я видеше облечена така, щеше сигурно да попита: Абе, мойто момиЦе, как я караС? Та те, от там ми дойде идеята за това сравнение, но ако Норче не си харесва новия прякор да ме прости. Избелелите цветове, пълната разпуснатост на кройката, са отчайващо съчетани, а фигурата на певицата може да понесе неща, далеч по-достойни. Няма ли да сте съгласни и вие, ако предположа, че сакото си е досущ в цвят на училищен цокъл и това го прави едновременно официално и униформено. Певица с униформа. Това да не ти е корейската Евровизия. На Нора и липсва една фуражка и да замарширува по сцената, до такава степен облечено от нея ми въздейства като взето от казармен склад.

Модно нани-на, нани-Нана при Нана

Няма да стигаме чак до съдебен спор, но не се ли е Нана малко поамериканчила… Помня навремето Мария Стоева, която произвеждаше дивани и фотьойли с подобни дамаски, та ми беше така да кажа, кеф  да си припомня онези години. От тази рокля можеш да си набереш цял пролетен букет, но изкуствен.  Добро съвпадение е е, че червилото се връзва с цвета на стените, както и с розата от дясното рамо. Някой да подаде едно рамо на госпожата и да и постави едноцветно наметало, което да потуши този цветен пожар.  Това, което виждам е едно модно нани-на, от което Нана трябва да се пробуди.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *