Лорд Евгени Минчев: Рени с текстилни бръчки по раменете. Колко модна мъка има по Наталия Трифонова… И още + СНИМКИ

Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката „ТелеГАФ“ на  в. „Телеграф“.

Певицата Рени с текстилни бръчки по раменете

Рени сякаш е тръгнала с добри намерения към своята визия, но някъде е ударила на камък. По-скоро- ударила е на буфан ръкав, който според мен никак не е на мода днес. Водопадите от текстилни бръчки в раменете карат тренираният поглед да се колебае в преценките си. Огромната чанта не допринася с нищо за подобряване на ситуацията, която бих оценил за среден 3. Блузата с цвят на ленивец, се придвижва бавно в това естетическо пространство така, че сякаш изобщо не се придвижва. Бих искал да кажа, че тя е застинала някъде в 90-те години на миналия век а тогава модните концепти бяха различни и неприложими днес. Харесва ми съчетанието на очилата и билборда зад Рени, която не спира да е съблазнителна и красива.

 Кацарова надминава себе си в нов клип

Освен най-активна сред българските поп звезди напоследък Силвия Кацарова се превръща и в модна икона. По време на снимките на клипа към новата си песен Обича ме, не ме обича, тя се преоблече три пъти. Представям ви тази визия, която съперничи по достойнство с повечето проявления  на висшата мода. Кацарова е надминала себе си по старание, като поставена в този букет от тафта, сатен и коприна, тя получава естетическо признание за своето величие. Загатнати са някои сексапилни детайли, намекнато е предизвикателство, шумоли органза и звучи красива музика. Кадърът е от фотосесията на Коко Кръстев.  Отличен 6 за вечната музикална звезда, която тази година навършва 70.

Колко модна мъка има по Наталия Трифонова…

Добрият Искрен Пецов, къде му е сомбрерото. Освен това, облечен така, не го очаквах до Наталия Трифонова а до Йорданка Христова. Една китара, едно сомбреро, малко пот по лицето и ето ти цветно  музикално пътуване до Мексико. Все едно. Пецов сигурно има причина да е облечен така, но нека съм искрен, че не му подхожда. Трифонова е видимо щастлива от избора си, по който се стичат ресни и сякаш капачки от бира. Гаджето ми твърди, че това не са капачки от бира, защото видите ли, те били по-обли и назъбени. Трябвало да били пайети или дребни камъчета. Съзерцавайки Наталия си мисля, дали такива биха били танцьорките в някой космически нощен бар, например на Марс. „Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже“ въздъхвам вместо Моканина по посока на тази дреха.

Азис и Мондьо – Господи, Едит…

Тук модното действие се развива като в чилийски документален филм. Всичко е на бавен каданс а позата  прелиства сякаш под музика на Мориконе мисли и естетически внушения.  Имаме си поглед ала Анди Гарсия и кокетни зъбки ала Джиъзъса. Вляво Мондьо, Боже мой, показва модна страст колкото два брикета кюмюр. Тук всичко  е в черно , без зъбите. Те даряват на света онази яркост и безбрежност която Луна също излъчва. Погледът на Азис може би  казва, че ще ме продаде и купи но кому е нужно това. Сатенената черна риза е мрачна новина от първата страница на вестник Модна скука. Тези, двамата, въображение ли нямат или просто имат общи стилисти. Да се похарчат пари за този ефект- малко будала работа ми се чини.

Ментата с блузон като дъждовник в Лондон

Много фръц-фръц, по хасковски, Наско Ментата се озова в Лондон с тази уникална дреха. Тук черно и жълто пред нас се преплитат в неделим кръговрат, както би се изразил агент Тенев, Иван. Виждал съм дъждовници с подобна премяна но там формата е по-издължена, по- обтекаема и не приличат на величествена буца мода. Лондон сигурно се е обръщал по знаменития ни сънародник, пеещ за Шошана и лампичката и. Въпроси изникват и от леко дамското питие с ядливи  теменужки в ръката му, лилаво на цвят. Изненадан съм, че  Ментата не си пие… ментата в Хасково , обкичена с толкова много цветна растителност. Иначе, браво за смелостта да сложи този блузон, но е трябвало и розово диадема в допълнение.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *