Кошмар за Зейнеб Маджурова! Без Хекимян трябва да работи, остава „само“ на милионите на мъжа си

Зейнеб Маджурова по всяка вероятност няма да работи никъде след края на майчинството си. То изтича след една година, но отсега е ясно, че най-вероятно няма да остане в Би Ти Ви. Причината е, че от телевизията я готвят за истинска работа. Нещо, с което звездата от „Биг Брадър“ не е свикнала, защото от съвсем млада я мързи да се труди.

Когато излезе по майчинство преди раждането на близначките Василиа и София, Зейнеб водеше рубрика в „Тази сутрин“, която се излъчваше само в петък за около 15 минути. Правеше интервюта с няколко човека, които бяха доста кратки. Така за минимална работа само веднъж в седмицата етническата туркиня получаваше доста тлъста заплата.

Това обаче ще се промени, тъй като Антон Хекимян вече не е началник в телевизията, а Маджурова бе назначена именно от него и минаваше за една от любимките му. Новият шеф на Новините е и изпълнителен директор на телевизията, а той, като всеки германец, държал на здравата работа.

БТВ няма право да уволни Зейнеб, защото децата й още нямат 3 г. Това, което може да направи, е да я принуди сама да напусне.

Ралф Бартолайт хич не харесвал Маджурова, защото я намирал за напълно некомпетентна за работа в телевизията. Освен това го дразнел и нейният мързел.

Той имал намерение да предложи на Зейнеб да стане обикновен репортер в телевизията, но за този пост ще трябва да работи по 10 часа на ден, а заплатата й няма да мръдне нагоре.

Хората, които познават добре Зейнеб, са сигурни, че тя няма да приеме новата позиция, защото не е от най-работливите. Затова е почти сигурно, че сама ще напусне БТВ.

Наглостта на Маджурова е огромна, тъй като тя няма журналистическо образование, няма дори никакво висше, а иска да прибира огромна заплата с минимален труд в една от най-големите телевизии у нас. Именно затова напусна „На кафе“ по Нова телевизия, където също си личеше колко некадърна е.

Зейнеб все пак може да си позволи и да не работи, защото бащата на трите й деца е милионер. Стоян Балевски е осигурил охолен живот на семейството й, но Маджурова е жадна за слава и затова се натиска за телевизионен ефир. От малка е такава, затова едва на 18-годишна възраст се набута в „Биг Брадър“.

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *