Кой е най-евтиният модел на BMW?

Традиционно, наследникът на BMW 1-Series ще е компактен модел, който ще остане най-евтиният автомобил на баварската марка. В интернет пространството се появиха технически подробности и информация за дизайна на този модел. Подробностите бяха разкрити от Carscoops.

свързани

Там се появи дори интересен рендер, представляващ собствен поглед върху новия продукт. Художниците, създали рендера, взимат за основа концепцията BMW Vision Neue Klasse, която демонстрира стилистичната посока за следващите модели на компанията. В момента обновеното BMW (F40) се подготвя за дебюта си. Текущото поколение на 1-Series дебютира през 2019 година и сега е нормално да претърпи надграждане, но наследникът на модела ще е компактен електрически автомобил, който ще заеме мястото на най-евтината кола на баварците и тя ще бъде доста различна от сегашната.

свързани

Възможно е бъдещият електрически автомобил BMW i1 (вероятно име) да бъде изграден на изцяло новата платформа Neue Klasse. Тази кола може да получи задно, предно или задвижване на всички колела. Новата архитектура предлага широка гама от конфигурации. В спортната версия от М дивизията, новото BMW i1 може да бъде оборудвано с два електрически мотора и система за задвижване на всички колела.

Четете повече в automedia.investor.bg.

Снимка: Pexels

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *