Клементина и Евелин стават майки

Две от най-талантливите ни и красиви актриси – Евелин Костова и Климентина Фърцова, ще станат майки до края на годината, пише Телеграф.

За Евелин това е втора бременност, тя вече има дъщеричка, а Климентина за първи път ще усети трепетите на майчинството. Засега и двете не издават в кой месец са, но от показаните снимки на наедрелите им коремчета става ясно, че до есента ще гушкат рожби. „Наш’то crew расте! Опит за семейна снимка, а скоро ще бъде още по-забавно!“, това написа актрисата Евелин  Костова в своя инстаграм профил, като публикува няколко снимки със семейството си – любимия мъж Михаил, малката им дъщеря Ивайла и кученцето им.

На кадрите 4-годишната сладурана целува корема на своята майка, а пламъчетата в очичките й издават, че тя няма търпение да стане кака. Засега не е ясно обаче дали ще има братче или сестриче.

Не знам за киното и театъра, но това обезателно ще е най-вълнуващата роля в живота -ми.“ Това написа под кадрите със своето наедряло коремче актрисата Климентина Фърцова. Тя сподели и серия от кадри, в които позира на любимия си мъж – фотографа Огнян Спасов, с когото са заедно от няколко години. Само за няколко години Климентина се превърна в любимка на зрителите с ролите си в сериалите „Войната на буквите“ и „Вина“, а освен това изигра образа на Лиза във филма „Голата истина за група Жигули“.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *