Ирена Милянкова лудо влюбена! Острига си косата заради нов любовник (СНИМКИ)

Неузнаваема е моделката Ирена Милянкова. Звездата от „Под прикритие“ е остригала дългите си коси и вече има толкова къса прическа, че прилича на мъж., пише Intrigi.bg. Прави впечатление и че драстично е отслабнала в лице и тяло. Тези промени се дължат на нова любов в живота на Милянкова, който си падал по жени с къси коси, разкриват близки до многодетната майка.

Единствено Intrigi.bg научи подробности за новия мъж на Ирена. Той е фитнес инструктор и е значително по-възрастен от нея, което напълно отговаря на афинитета й към по-зрели мъже. Двамата се запознават в залата, където треньорът й помага да влезе във форма и да стегне тялото си.

Двамата са заедно вече повече от година, но Милянкова предпочита да не огласява публични името му.

„Без филтри. Само любов“, написа влюбената Ирена под последната си снимка със скулесто от слабост лице и мъжка прическа.

Моделката отдавна не се е появявала в публичното пространство, тъй като се бе отдала на поредната си преквалификация. Тя завърши “Специална педагогика”, а плановете й са да преподава на деца. „Благодаря на моя любим човек, който беше плътно до мен и ми даваше сили да продължа“, написа Ирена.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *