Излагация! Тита с гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета!? (СНИМКИ)

ХрисиСтар, както се представя поп певицата Тита в социалните мрежи, наистина го раздава голяма звезда, фукайки се с бижута на Картие за по 50 бона и маркови дрехи за хиляди левове. Не можем обаче да не се запитаме – щом демонстрира толкова висок стандарт на живот, защо ходи с поддържан маникюр?!

Освен че си е направила видимо нескопосана ноктопластика, Тита скоро не я е подновявала и ноктите й доста са израснали в основата, забеляза Intrigi.bg. Подобна немарливост не си позволяват дори обикновените момичета, които нямат претенциите да са звезди и не изкарват по няколко хилядарки на участие.

Какъв точно е хонорарът на Тита е под въпрос, тъй като в музикалните среди отдавна се шушука, че кариерата й върви към своя залез. В най-силния си период Христина Христова, както е истинското й име, прибираше по 7 бона на вечер, но от 2 години насам ситуацията рязко се промени. Тита няма свежи хитове, феновете й я позабравиха и се загуби интересът към нея по участия.

В същото време певицата някак си трябва да продължава да поддържа звездния си статус и стандарт, макар и с доста по-занижени средства. Това ни кара да се замислим дали прословутите гривни на Картие, които постоянно показва по снимките си, не са обикновени ментета?

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *