Идва звезда от “Живите мъртви”

Рос Марканд – актьорът, когото всички познаваме като Арън от китовия апокалиптичен сериал „живите мъртви“, пристига у нас за тазгодишното издание на „Анивенчър Комик Кон“.

Наи-обичаното и популярно събитие за аниме, комикси и поп култура у нас ще се проведе на 6 и 7 юли в Експото, а на родна земя ще видим и атрактивната косплей покорителка на световни конкурси от Ирландия Bambi Lashes Design. Рос Марканд изиграва и ключовата роля на злодея Червения череп във вселената на „Марвел“ в „Отмъстителите: Война без край“ и „Отмъстителите: Краят“. Печели и не малко фенове с уникалния си глас, озвучавайки Ултрон в „Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“, както и с участието си в анимираните продукции Invincible, Family Guy, Robot Chicken, American Dad и още много, пише Телеграф.

He по-малко завладяващи са и имитациите му на известни актьори, сред които Брад Пит, Харисън Форд, Матю Макконъхи, Кевин Спейси и още над 50 други. Наред с вълнуващите срещи от света на киното, многопластовият фестивал ще даде възможност на феновете да се докоснат до един от най-популярните косплей артисти ирландката Bambi Lashes Design. Започнала своя творчески път през 2014 г., Bambi не спира да създава костюми, вдъхновени от различни видео игри, аниме и филми, като има особен афинитет към сложните проекти.

Освен костюми тя изработва още перуки, корсети и обувки. Bambi Lashes Design е печелила многобройни състезания, като отличията й включват титлата официален представител на Ирландия в престижния конкурс. Eurocosplay, както и „Най-добро шоу“ за 2022 г. в CRX Hime Cosplay Cup, Австралия. Освен участник Bambi е жури в редица събития и артист, който не спира да твори и споделя своя опит с публиката и феновете си.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *