Защо?! Яман ще избяга от „Наследство“

Хитовият турски сериал „Наследство“ започна от самото начало по Диема Фемили. Епизодите се излъчват всеки делник от 19 до 20 часа, с повторение от 00 часа на мястото на „Черно-бяла любов“.

Промяна в излъчването на „Наследство“ по Нова няма и там ще може да продължите да гледате премиерните епизоди всеки делник от 12.30 ч.

Сериалът се оглавява от Халил Джейхан и Съла Тюркоглу („Обещание“). Халил е роден на 13 декември 1982 г. в Сивас. Той е най-големият от общо 3 братя и сестри, пише Минаха години. През 2007 г. е награден като „Обещаващ мъжки модел“ на конкурса за физическа красота в Турция. След това започва своята музикална кариера. Харизматичният турчин също пише текстове на песни.

Първия си актьорски опит Джейхан има във филма „Близо до Дьонериз“ през 2019 г.

И докато у нас сериалът е още в началото си, 40-годишният актьор, покорил сърцата на зрителите с образа на принципния бизнесмен Яман, изненадващо обяви, че е взел решение да се оттегли от актьорския състав на популярния сериал. Джейхан ще напусне екипа на „Наследство“ в края на трети сезон на сагата, която от 2020 г. се излъчва с голям успех в южната ни съседка.

Халил поиска и прошка от зрителите за сърдития, но сърцат и мъжествен герой, който играе там.

Той признава, че вече е получил покани за участия в нови проекти и в момента проучва обстойно предложените му сценарии, за да избере най-подходящия за следващата си стъпка.

Каква ще е съдбата на „Наследство“, остава неясно засега.      

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *