Жълта книжка! Чорбаджийката на “Златен век” дави жена с дете в басейн, крещи като обезумяла и си говори сама

Близо година откакто полицаи сгащиха собственичката на не до там законния небостъргач “Златен век” да паркира тузарския си джип като мутра на тротоара, и тя вече сътвори нова изцепка, която скъпоплатените й ПР-и трескаво опитват да прикрият. Този път психиатричните й проблеми едва не завършиха със смъртта на млада жена и детето й. Случката се разиграва в най-скъпия и изключително дискретен роден хотел-шато “Зорница” в сърцето на Южна България.

Шефката на “Артекс” решава да използва множеството почивни дни като заведе съпруга си, дъщерята и внучето на семейна почивка, за която щедро плаща по 600 лв. на легло или общо по 2400 лв. на нощ. Вместо релакс и семеен уют, крайградското бягство се превръща в ад както за семейство Мирянови, така и за останалите почиващи. Гостите на елитния хотел станали свидетели на ежечасни истерични пристъпи, по време на които тунингованата архитектка сменяла по няколко настроения – истеричният й смях преминавал в необуздан плач, който финиширал с крясъци както по домашните й, така и по работещите за фамилията архитекти, с които през час държала връзка по телефона. Скандалите й били толкова шумни, че околните за кратко време без да щат се просветили по въпросите на градоустройството докато отчаяно опитвали да намерят по-спокойно кътче в хотела.

Кулминацията на лудостта й настъпила по време на поредния пристъп, който я заварил лежерно полегнала край басейна. Както си бъбрила на по коктейлче с щерката, изведнъж започнала да крещи, че й било дошло до гуша от ревността на съпруга й, и че след изневярата му той нямал право да се меси в живота й. През това време звъннал мобилния й и г-жа Весела започнала нервно да крачи около басейна, навиквайки и обиждайки персонала в слушалката. Така възкачена “на черешата”, тя грубо блъснала от пътя си нищо неподозираща дама, държаща малко дете в ръцете си. От силата на удара майката с чедото й политнали във водата. Само бързата реакция на персонала предотвратила фатален край, разказват потресени свидетели. Вместо да поиска прошка или да помогне, арх. Мирянова продължила да крещи, че пострадалата нарочно се бутала в личното й пространство и едва ли не планирала да я нападне, използвайки детето за прикритие. Ошашавената и мокра до кости гостенка на хотела била принудена да чуе, че е обсебена от демонични сили и че самият Сатана я бил използвал за да стори зло на сем. Мирянови. Недостойната сцена била документирана със снимки и видео клипове, които семейството на пострадалата вече предало на адвокати в опит да защити доброто си име и да получи заслужено възмездие.

Не по-малко травмирано било и внучето на маститите строителни босове. Още от раждането си детето било с разклатени нерви, т.к. освен шантавата му баба, Бог го бил дарил с майка-хипарка, която докато е в пелени го мъкнела да спи по палатки край брега на морето. Дъщерята на Мирянова – Лили залитала по дъновизма и смятала, че нейната карма изисква да се съединява с природата, спейки под звездите и вегетирайки на тревни отвари и корени. Синът на фамилията – арх. Мирянов младши също минавал за “шест без десет” сред познатите си. Завършилият НАТФИЗ набожен ерген често губел представа за време и място, и говорел несвързано в пристъп на превъзбуда.

Патриархът на семейството – старият Пламен Мирянов с основание подозирал, че душевните травми на наследниците му са наследство по майчина линия. Макар в очите на обществото той да минавал за коцкар, достолепният предприемач мълчаливо преглъщал залитанията на благоверната си по чужди и доста по-млади мъже, с които тя твърдяла, че имат духовно родство и съвкуплението им било висш израз на Божията воля, гаврят се запознати с личните драми на “Златен век”. И с погнуса припомнят навика на Весела Мирянова да вади гребен по време на официални вечери, с който разресвала буйна грива току над чиниите на сътрапезниците си. После с особено старание издърпвала падналите косми и ги усуквала на топка “за да се предпази от уроки”.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *