Ето я новата тръпка на Христо Ковачки (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

59-годишният олигарх Христо Ковачки, женен за пернишката Шер – фолкпевицата Десислава, има нова тръпка – щастливо омъжената Кристина Лазарова, издаде пред Narod.bg близка приятелка на красавицата.

Оказа се, че знойната Кристина е колежка на любимеца на ГЕРБ-ДПС – блондинката върти бизнес в енергетиката като съосновател и представляващ платформата „Brown to Green“ за преход към нисковъглеродна икономика, любимата материя на мултимилионера.

Ето, обаче, къде е заровено кучето – пловдивчанката Лазарова е председател на Борда на директорите на свързвания с Ковачки ТЕЦ „Бобов дол“ и развива консултантска дейност в областта на околната среда…

Според нейната дружка омъжената Кристина, която е майка на едно момче, вече изпитва сладостта да е близка до тежко хлътналия Ковачки – хубавелката язди чисто ново бяло БМВ Х5 и се радва на два апартамента в престижния софийски квартал „Драгалевци”, единият от които отдава под наем срещу тлъста сума.

Кристина е щастливо омъжена…

Клюкарката до Кристина подчерта, че жената на Христо Ковачки – 43-годишната фолкпевица Десислава Божидарова, още не е насяно с аферата на благоверния ѝ.

Фолкдивата Десислава още не е наясно с интригата

Тепърва се чака нейната реакция, след като научи какви ги върши баровецът, докато тя скучае в замъка в Кан, където живее заедно с двете им деца Александра и Христо.

Жената на Ковачки се е усамотила в баровското имение в Кан

Имението на фамилията Ковачки се намира на 555 bd Jean Saint Martin в Mandelieu-La-Napoule – югозападно от Кан в ултра скъпия регион на френската Ривиера.

Източник: narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *