Ето ги най-суеверните звезди! (Гришо с един и същ душ-гел, Тафкова не се пуска без синьо око

Знаете ли, че близо 70% от българите у нас са суеверни? Значително по-малък е процентът на тези, които влизат в църква и са истински православни християни, но пък вярването, че „има една сила“, си е запазена марка на българина.

Не е по-различно положението и у родните звезди. Голяма част от тях са силно суеверни – въртят се в кръг, щом черна котка им мине пътя, следят си хороскопа, допитват се до астролози и носят различни символи, които да ги пазят от зли очи.

Григор Димитров се къпе с един и същ душ-гел

Преди турнир тенисист Номер 1 у нас винаги спазва едни и същи ритуали и макар сам да признава, че са малко прекалени, не пропуска да спази всеки един от тях. Така например, преди състезание, винаги използва един и същ душ-гел и яде една и съща храна. На ръката му пък често можем да забележим т.нар. око на Назар – синьо оченце против уроки.

Венцислава Тафкова

Същото оченце се оказва любим талисман и на Мис България 2020 Венцислава Тафкова, която не си позволява да публикува свое фото в социалните мрежи, без да е сложила и въпросния символ. Той присъства на всяка една нейна снимка, като се предполага, че пази Тафкова от лоши очи и завистливи души.

Прави впечатление и че миската не излиза никъде без любимото си колие с кръстче на него. Тя рядко ползва други бижута, но дори и да се окичи с различно, кръстчето винаги ще е на врата й.

Светлана Гущерова

Още по-далеч в суеверията си отива плеймейтката Светлана Гущерова. Всяко едно от четирите й деца е родено по предварително зададена от личната й астроложка дата. Гущерова не крие, че се консултира с нея за всяка една важна стъпка в живота си. В същото време моделката не влиза в църква пак от суеверие. „Всеки пък, щом посетя божия храм, ми се случва нещо ужасно“, убедена е Светлана.

Златка Райкова

Друга плеймейтка – Златка Райкова, е толкова суеверна, че отложи сватбата си, докато не приключи Ретроградния Меркурий. Русата Златка се омъжи за Карен едва след като бързият Меркурий спре да се движи „назад“.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *