„Ергенът“ Алек брои стотинки в края на месеца

Преди старта на „Ергенът“ 3, зрителите бяха излъгани, че тазгодишният претендент за булка е милионер и е съдружник в семейната фирма на баща си. Това, както вече стана ясно, се оказа абсолютна лъжа. Бащата на Александър Младенов наистина има бизнес с доставка, производство и монтаж на хладилни и нехладилни фургони, но синът му няма каквото и да било участие във фирмата. Оказва се, че последният ерген на България върти скромна фирмичка, създадена преди 4 години, а отскоро е основал и IT компания, но няма никакво участие в бизнеса на родителя си.

 

Бърза проверка сочи, че фирмата на Младенов има разходи от 57 000 лева и приходи от едва 31 000 лв. за една от изминалите години. Реално дружеството е на загуба 26 бона и с капитал на минус 2000 лв., което на практика означава, че момъкът върти фалирала фирма.

 

От продукцията обаче решили да му изградят репутация на богаташ с цел да има повече кандидатки за сърцето на уж милионера. Зрителите обаче не могат да бъдат вкарани в заблуда толкоз лесно и още от самото начало заподозряха, че той изобщо не е богаташ, съдейки по поведението му, подсказващо, че няма повече от средни финансови възможности.

Самият Младенов също отрича мълвата, че има несметни богатства, и живее съвсем скромно като повечето работещи българи с дребен бизнес.

 

Бащата на Младенов се казва Алексей и стопанисва фирма „Фригос ИК“.

Семейството му действително развива бизнес, но далеч не са милионери, за каквито бяха представени в риалитито. Името на блондина дори не фигурира в семейното дружество, а само това на родителите му. Годишният финансов отчет на компанията сочи, че не реализира никакви печалби, но пък имат активи като земи и движимо имущество.

 

Действително доходите на Алекс са съвсем нормални, дори ниски и често му се налага да си прави сметката, за да му стигнат парите до края на месеца. Дори уж тлъстата му банкова сметка не успя да съблазни една част от жените и в социалните мрежи цари масово неодобрение към Алек Младенов.

 

„Дано за другата година намерят ерген, който знае какво иска, със собствено мнение, а не да слуша майка си“, коментират зрители на шоуто на bTV. Същевременно плъзнаха слухове, че той е безразличен към нежния пол. Самият Александър признава, че от години не е имал приятелка, след като е бил жестоко наранен от първото си гадже още като гимназист.

Източник: Уикенд 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *