Ева Веселинова е готова да развали талията си с нова бременност

На Ева Веселинова ѝ допада ролята на майка. Блондинката има близнаци – Борис и Стефания, но признава, че би родила и трето. Откакто се грижи за децата, тя е изоставила работата си в телевизията. Уж искаше да се връща, щом наследниците ѝ навършиха 2 години, но така и не се намери свободно място за нея.

Веселинова добре си спомня момента, в който е узнала, че ще има близнаци. „Спомням си много ясно мига, в който разбрах, че в мен бият две сърчица. Беше такъв шок, че плаках поне час. Всякакви емоции бушуваха в съзнанието ми, но днес не съжалявам нито за момент!  Животът ми отреди огромно щастие, което не познавах дотогава. Даде ми още очи, за да виждам красотата на света.

Няма по-прекрасен свят от този, който виждаме през очите на децата ни!”, разсъждава Ева.

Тя се гордее, че е журналист по образование и обича професията си, но ако се реши на трето дете, още дълго време ще прекара в майчинство. Навремето хубавицата се е изявявала и като модел, но днес се отрича от миналото си и даже остро критикува жените, които се разголват за привличане на внимание.

Веселинова се хвали, че е магистър по „Електронни медии” в Софийския университет. Има и бакалавърска степен в две специалности – „Журналистика” и „Българска филология“. Работила е в „Евроком” и в телевизия „Европа”, а после в  „Господари на ефира” и „На кафе” по Нова тв, които ѝ донесоха по-широка популярност.

След като напусна предаването „На кафе” и се посвети на децата си, Ева загърби светлините на прожекторите, но пък се опитва да се изявява като инфлуенсър. Тя рекламира предимно детски стоки в социалната мрежа, защото целият ѝ живот се върти около наследниците ѝ.

Веселинова рядко говори за бащата на Борис и Стефания. Според запознати той е полицай и не обича да се показва в публичното пространство. Хубавицата вярва, че щастието обича тишината, но пък тази нейна потайност породи какви ли не слухове. Преди време се шушукаше, че е имала връзка със заможен възрастен грък, който я обсипвал със скъпи подаръци. Тя отрича слуховете и казва, че не се впечатлява от злостните коментари по неин адрес.

Ева е живяла на гръцкия остров Санторини. Тя все още обожава Гърция и всяко лято е там на почивка със семейството си. Все пак, блондинката отчита връщането си в България като най-правилното решение. „Напускането на Санторини, където живях 10 години, е сред правилните решения в живота ми. Изповядвам вярването, че човек не трябва да се задържа дълго на едно място, защото започва да живее по навик и да не оценява истински нещата. Вярвам, че човек трябва да се движи и да се развива, като често напуска зоната си на комфорт и предизвиква себе си. Трудно е да зарежеш всичко и да започнеш отначало! Особено когато всичко е наред и е толкова красиво, но само тогава изпълняваме мисията си на тази земя – да се усъвършенстваме и да даваме най-доброто от себе си. Сърцето ми обаче винаги ще бие в един ритъм със Санторини и ще е син цвят за цял живот! Защото в този недружелюбен свят, за мен винаги ще има едно място, където ще се чувствам безкрайно спокойна и истинска. Където времето е спряло, всичко е подредено и незабравимо. Където красотата е отвъд въображението!”, споделяла е Веселинова за любовта си към острова.

Макар че е номад по душа, с днешна дата Ева се е установила трайно в София. С мъжа ѝ дори си купиха ново жилище в хубав квартал. Бившата репортерка се сдоби с дом, обзаведен по последна мода, доколкото можем да съдим от снимките ѝ в социалната мрежа. Ето какво е споделяла тя по тази тема: „Никога не съм мечтала за собствен дом, но ми се случи! И да ви кажа честно, хубаво е! Живяла съм в няколко различни държави и в десетки градове! Аз съм от хората, които не обичат да се задържат на едно място. Но през изминалата година се случи така, че със семейството ми си свихме гнезденце. Така за първи път усетих какво е да знаеш, че колкото и да пътуваш, има къде и при кого да се прибереш!”

Веселинова казва, че все още е много влюбена в благоверния си, макар че са заедно от доста години. Той харесвал естествената визия, затова блондинката избягвала ботокса и филърите, макар че е прехвърлила 35. „Нямам силикон в бюста, разчитам на това, с което ме е надарила природата! След раждането не успях веднага да вляза в добра форма, но не ми пукаше. В този момент децата ми бяха по-важни от суетата!”, разказвала е майката на Борис и Стефания.

С много мъка и пот на чело тя успя да свали излишните кила, но е готова отново да развали талията си, ако забременее с трето.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *