Докато народът мизерства: Красен Кралев се чекне с яке на „Филип Плейн” за 7000 лева (СНИМКИ)

Докато народът мизерства и се чуди как ще оцелее през зимата при непосилно високите цени на енергоизточницитие, Красен Кралев, известен още като Кра(д)лев в политическите среди, беше забелязан с яке на „Филип Плейн”, което струва 7000 лева, докладва източник на Narod.bg.

Толкова струва връхната дрешка в каталога на известния дизайнер. Показателно е, че кичозният стил на германеца Плейн е любимият на нашенските мутри и мутреси.

Кралев с отбор гербопитеци бе на мача с Гибралтар в РазградТова обаче не пречи на бившия спортен министър, който е с визията на табуретка, да демонстрира високия си стандарт пред всички.

Красен Кра(д)лев се пъчи с якето за 7 бона в компанията на Емо Костадинов

Кралев се е щракнал с модната дреха по време на мача на националите срещу Гибралтар в Разград. Известно е, че корпулентният гербопитек е прехвърли фирмите на възрастната си майка.

Иначе е въпрос на лош вкус да демонстрираш такива финансови възможности при положение, че доскоро си бил на държавна работа, а хората в страната се чудят как да си купят дърва за през зимата, завършва източникът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *