Добромир Гущеров кръсти внучката на втората си жена

Бизнесменът Добромир Гущеров кръсти внучката на втората си жена Диана на светско парти с най-приближените от семейството, пише България Днес. Това се случи вчера, а щастливата дъщеря на Диана – Мартина Руменова, и таткото – футболният вратар от ЦСКА – Димитър Евтимов, направиха християнче 4-годишната си дъщеричка – Диана.

Семейството се снима за спомен с широки усмивки, а междувременно родният сина на Гущеров – Християн, и жена му Светлана продължават с разправията за насилие върху тях от страна на спортиста Кирил Терзиев. Таткото на Християн – Добромир, не желае да се забърква в драмата с проблемите на отрочето си, тъй като двамата не се чуват и виждат от години. Междувременно Гущеров – старши приема за свое семейство това на втората си половинка – Диана, и нейната дъщеря – Мартина.

С „жената на живота си“ бизнесменът изживява втора младост. Заради нея той отслабна, започна да пътува, научи се да готви и най-сетне намери спокойствието извън България, за което от години мечтаеше. Именно заради второто си семейство той загърби сина си Християн и Светлана, втората жена до него. Таткото дори не отиде на сватбата им и дори се дистанцира от четирите отрочета, с които синът му и плеймейтката се сдобиха.

Само след дни, на 12 юни, Добромир Гущеров и Диана отново ще имат парти. Този път за рождения ден на ексчервения политик. „Тя не спира да ме изненадва и винаги с хубави неща“, хвали жена си бизнесменът.

Двамата често пътуват, а преди дни се върнаха от Испания, където плажували.

Почти от две години Диана прави видеа като инфлуенсър и разказва за интересните точки по света, които обикалят с мъжа й. По този начин тя разказва и на близките си за места, които си заслужава да се посетят. Гущерови дори показаха живота си в каравана, която си бяха закупили.

„Не ме интересува политиката. Голяма грешка е корупцията да се премахва само със закони. На първо място, трябва с култура, с възпитание на чувство на достойнство и чак след това, за наглите, да има закони. Корупцията е като простащината – манталитет“, написа преди дни червеният депутат в мрежите.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *