Диона и Теди Александрова се сдобриха

Да, оправихме се, което е много хубаво!“ С тези думи взриви нета скандалната поп фолк певица Диона. Тя и колежката й Теди Александрова се скараха жестоко миналото лято и публично си вадиха кирливите ризи. След гафа си с наркотиците обаче Диона изкупва грехове и явно се опитва да е по-добър човек. На рождения ден на фолкславея Джордан се изсипаха куп чалга звезди. Софи Маринова, Емануела, Илиян и други уважиха своя колега и посетиха бляскавия му рожден ден. Сред гостите обаче се появиха и две певици с тъмно минало помежду си.

Двете имат сериозно минало с вдигането на скандали. Диона с Галин, след него с Андреа, а Теди изпъкна в сериозни драми с бившето си гадже Емрах и цялата фамилия Стораро. През юли месец миналата година двете изпълнителки се изпокараха помежду си, подготвяйки общ музикален проект. Диона тогава избухна с остър коментар за своята колежка от фолка, като не скри своето дълбоко разочарование, че въпреки компромисите и голямото търпение, които е проявила спрямо капризите на Теди, нещата не са се получили. „След многобройните компромиси и безкрайното ми търпение моята колежка за 1267 път смени мнението си и в крайна сметка ще ми се наложи да ПРЕзаснема и ПРЕзапиша всичко отново. Крайно непрофесионално и безотговорно отношение, за което бях предупреждавана от десетки места, но водена от силното си желание за тази колаборация, пренебрегнах. Ще ви спестя безумните детайли около целия процес, защото ми е обидно да ги коментирам. Ще се постарая в рамките на седмица да ви представя отломките, които събирам от проекта си“, сподели Диона.

Феновете бяха съкрушени, а някои дори се настроиха срещу Александрова, която тогава се защити публично. „Трябваше да има дует. Беше направен такъв. Аз бях измислила друго канто, различно от това, което тя беше ми пуснала първоначално, и друг текст направих, и клип снимахме. Всичко беше до финала направено, но просто има моменти, в които хората не се усещат, не се разбират, разминават се по всякакъв начин и няма как да имаш общ проект с човек, когато просто я няма спойката. И много други неща, които държа да си останат между нас, защото аз не съм от хората, които ще тръгнат да плюят публично. Тя го направи, имаше нещо такова в сторита. Не беше приятно‘‘, обясни се хитовата изпълнителка.

Сега двете изненадаха публиката и дори седнаха на една маса на рождения ден. Двете явно са заровили томахавката и отново се наслаждават на компанията си.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *