Децата на принц Хари ще посетят Обединеното кралство само при едно условие

Очаква се принц Хари да се завърне в Обединеното кралство, за да присъства на церемонията по откриването на Invictus Games в Лондон на 8 май. Членовете на кралското семейство не губят надежда, че децата му принц Арчи и принцеса Лилибет ще бъдат с него. Появата им обаче зависи от един ключов фактор.

Въпреки факта, че визитата на херцога на Съсекс все още не е официално потвърдена, името му вече е посочено сред гостите на официалното събитие. Под въпрос остава присъствието на съпругата му Меган Маркъл. И от нейното решение зависи дали Арчи и Лилибет ще посетят Обединеното кралство.

Източникът обясни: „Те ще дойдат само ако майка им реши да дойде. Хари се надява, че тримата ще се присъединят към него, за да може всеки да се срещне с членове на семейството“.

свързани

4-годишният Арчи и 2-годишната Лилибет в момента живеят в Монтесито с родителите си. Децата на херцозите на Съсекс практически не познават Обединеното кралство и кралските роднини. Лилибет е посетила родината на баща си само веднъж, през 2022 г., по време на честването на платинената годишнина от царуването на Елизабет II.

Не е тайна, че Меган не се чувства добре във Великобритания и прави всичко възможно да не се завърне там. Тя е съсредоточила вниманието си върху бизнес в САЩ. Сред последните ѝ начинания е нейна марка да продава козметика, канцеларски материали, бижута, продукти за домашни любимци и много други.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *