ДБ изритва ПП, прави коалиция със „Синя България”

Ексклузивна новина в Narod.bg, която изцяло пренарежда политическия пъзел в България – „Демократична България” анулира брака с провалената „промяна” на Асен Василев и Кирил Петков, за да направи коалиция с наследниците на автентичното дясно – обединението „Синя България”, съпредседатели на което са Вили Лилков и Петър Москов.

Политическият трус се очаква да се случи още в първите дни след изборите на 9 юни, подчерта достатъчно осведомен информатор на Narod.bg, навътре в случващото се в ДБ.

Засега е ясно, че Христо Иванов като водач на „Да, България” и „генерал” Атанас Атанасов като тартор на ДСБ твърдо са решили да не потъват заедно с ПП, затова се очаква веднага след вота да обявят край на порочната прегръдка с прогресивно топящите се „харвардци”, станали за резил със скандали за имоти, кеш и пудели.

Веднага след това Иванов и Атанасов ще обявят създаването на нова „коалиция от коалиции“, каквото реално ще представлява обединението на ДБ и „Синя България“. „Говорим за сериозен план, подплатен с разговори на ниво партийни лидери”, категоричен е читателят на Narod.bg.

Всичко това, обаче, би било възможно, ако на изборите утре хората на Вили Лилков и Петър Москов постигнат по-авторитетен резултат в неделя. Понеже няма как това да се гарантира, имало договорка „Синя България” да получи бонус гласове от партии, които имат интерес политическият терен да бъде разчистен от кеширащите аматьори ПП, които да си вървят по островите, завърши източникът на Narod.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *