Гущерова: Дъщеря ми не може да спи, страхува се, че „баткото може пак да пребие мама“

Кирил Терзиев иска да премахна жалбата, праща ми хора да ме преследват, твърди още плеймейтката

„Дъщеря ми Анелия е стресирана от Кирил Терзиев. Не може да спи. Не иска да излиза. Страхува се, че „баткото“ може пак да се появи или пък да нахлуе вкъщи и да пребие мама.“

Това изповяда пред „България Днес“ плеймейтката Светлана Гущерова. Както е известно, блондинката твърди, че борецът Кирил Терзиев, бронзов медалист от олимпиадата в Пекин, я е пребил. Всичко това се случило пред погледа на децата й.

Светлана твърди, че е ударена три пъти в главата от Терзиев. Имала запис на случката. И се закани да го пусне във всички медии, ако полицията не предприеме нещо.

„Анелия е на 5. Разбира всичко. Живее в постоянен страх, както и цялото ни семейство“, каза още Гущерова.

Светлана вече е подала жалба в съда. Минути по-късно обаче получава обаждане от бореца. И той я моли на секундата да я оттегли.

„Като излязохме от районното, пък видях негови хора. Качиха се в колата и тръгнаха след нас. Преследваха ни. Не ни направиха нищо. Но явно искат да ни сплашат. Кирил многократно се е канил, че ще прати цигани, които да пребият съпруга ми Християн“, довери още пред вестника Гущерова.

Плеймейтката е категорична, че тя и семейството й не дължат никакви пари на Терзиев. Вчера борецът обясни пред „България Днес“, че бизнесменът Гущеров има огромен дълг към него.

В същото време полицията погна бореца Кирил Терзиев за закана за убийство срещу Светлана Гущерова. Това разбра „България Днес“ от свои източници в Софийската районна прокуратура.

Вчера бе внесен обвинителният акт срещу известния български борец Кирил Терзиев, но за изненада на всички той е погнат за това, че е заплашил Гущерова да я убие, а не за нанесен побой или за избити зъби.

Източниците на „България Днес“ от полицията казват, че няма доказателства за побой или за избити зъби. Ако има нанесена лека телесна повреда, то това ще бъде преценено от наблюдаващия прокурор и той може да прецизира обвинението, ако се наложи. Тоест към закана за убийство да бъде добавено и нанасяне на лека телесна повреда.

Кирил Терзиев не е арестуван, а бе призован да се яви в съда вчера, след което бе освободен с мярка за неотклонение „подписка“.

Самият борец твърди, че не е нападал Гущерова. Терзиев казва, че Светлана и мъжът й му дължат много пари, които той им дал назаем, а те се скрили и не му ги връщат. С плеймейтката се засекли случайно на светофар. Там Светлана се опитала да го наплюе, но се ударила в прозореца.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *